Info

Interieur Pypaert in Dentergem laat uw wensen, in combinatie met hun hoge kwaliteitseisen  telkens weer resulteren in een budgetvriendelijke creatie voor uw interieur.
 

Interieurinrichting Dentergem

Iedere potentiele klant ontvangt een gratis en vrijblijvend plan met prijsopgave. Het plan bestaat uit een grondplan met een bijhorende perspectief-computertekening. Het grondplan biedt een beeld van de volledige ruimte en de perspectieftekening geeft u een duidelijk zicht hoe de meubels er in werkelijkheid gaan uitzien. Het opmeten van de ruimte en plaatsen van de meubels neemt Pypaert volledig voor zich.
Alle prijsoffertes worden met de grootste zorg, in detail opgesteld. Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan worden telkens aparte prijzen gegeven voor zowel kasten, als werktablet met muurbekleding, als elektrische toestellen, watersteen en kraan. Pypaert werkt samen met het natuursteenbedrijf Magma uit Tielt. Elektrische apparaten worden ingetrokken bij de firma Lecot in Heule. Het sanitair, zoals watersteen, lavabo en kraan, wordt aangekocht bij Wollecamp in Tielt. U kan de toonzalen van deze bedrijven steeds vrijblijvend bezoeken.
Pypaert verzorgt graag uw volledige binnenhuisinrichting. Van een nieuwe keuken tot een modernere badkamer. Van een ruime dressing tot een perfect passende badkamerkast. Al uw meubels worden op maat gemaakt en geplaatst met de grootste professionaliteit.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pypaert bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond