Pleintje ('t)

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 11:30 - 14:30Gesloten
Dinsdag 18/08 GeslotenGesloten
Woensdag 19/08 GeslotenGesloten
Donderdag 20/08 11:30 - 14:3018:00 - 21:30
Vrijdag 21/08 11:30 - 14:3018:00 - 21:30
Zaterdag 15/08 11:30 - 21:3013:00 - 21:30
Zondag 16/08 11:30 - 21:3013:00 - 21:30

Info

Liefhebbers van de betere Belgische keuken in en rond Oeselgem hebben het getroffen: u vindt er ’t Pleintje, een gezellig restaurant dat bekend staat om haar heerlijke vleesgerechten, maar ook verse slaatjes, visgerechten en pasta’s op het menu heeft staan. Ze is daarnaast trouwens ideaal gelegen voor een lekkere tussenstop op uw fietstocht!
 

Heerlijk menu met specialiteiten ribbetjes en côte à l’os

Kom langs bij ’t Pleintje en ontdek een ruim menu vol lekkers. De specialiteiten van het huis zijn zonder twijfel de overheerlijke ribbetjes en côte à l’os, maar ook daarnaast zijn er nog heel wat lekkere vleesgerechten te verkrijgen. Wie het niet zo op zware vleesgerechten heeft, vindt zeker en vast iets lekkers tussen het rijke aanbod slaatjes of visgerechten. Heeft u zelf weinig inspiratie? Laat u dan inspireren door de schotel van de dag: iedere middag tovert de chef weer een ander soep of slaatje van de dag op tafel, gevolgd door een hoofdgerecht en een lekker dessert.

Over desserts gesproken: die kennen ze bij ’t Pleintje als geen ander! Rond uw maaltijd af met een van de vele zoete dessertjes die op de uitgebreide dessertkaart te vinden zijn. Enkele van de meest populaire opties zijn de heerlijke ijscoupes, of de ambachtelijke wafels en pannenkoeken.
 

Zakenlunch, rouwmaaltijd en feestarrangementen

Een bezoek aan ’t Pleintje kan gepland of ongepland zijn: u zal hoe dan ook de zaak met een glimlach en een goed gevulde maag verlaten! Een gereserveerd bezoek kan individueel of in kleine groepen zijn, maar voor grotere groepen en speciale gelegenheden zijn er ook bijzondere arrangementen mogelijk. Zo kan u iedere middag rekenen op een bijzondere zakenlunch. Deze bestaat uit traditioneel gerookte zalm met garnituur, soep van de dag en oftewel een heerlijke chateaubriand met saus naar keuze of een mals kabeljauwhaasje met romig sausje.

Voor bijzondere evenementen zoals een rouwmaaltijd, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid kan steeds een aangepast arrangement geregeld worden. Voor meer info hierover kan u steeds contact opnemen via het nummer 09/388 67 27.
 

Ideaal voor de fietser: Happen en Trappen

’t Pleintje bevindt zich in een mooie, rustige en natuurlijke omgeving, de ideale locatie voor een fietstochtje dus! Wielertoeristen vormen immers al jaar en dag een belangrijk deel van het klantenbestand. Het is dan ook geen wonder dat ’t Pleintje meedoet aan Happen en Trappen, de leuke fietstocht waarbij verschillende restaurants en tearooms worden afgegaan per fiets. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

't Pleintje in Oeselgem is een g... 8,5 Review door: Tino
De kindjes werden verwend...... 8 Review door: LEEN
Als tip zou ik willen meegeven a... 9,5 Review door: Kathleen
Op 7 december '19 belandden we n... 10 Review door: Dirk en Christine
Vriendelijke ontvangst. Vlotte... 8,5 Review door: Wim