Januari, na de Kerstvakantie.

Info

Hotel Cecil: waar de gezellige kamers rust en comfort bieden

Wanneer je naar de zee op vakantie vertrekt, ben je vaak op zoek naar een rustig en comfortabel hotel om je verblijf door te brengen. Hotel Cecil heeft verscheidene kamertypes ter beschikking, ze zijn allemaal uitgerust met een douche, toilet, haardroger, kluis en een koelkast. 
 

Overnachtingen

Bij Hotel Cecil heb je de keuze uit vijf verschillende types van kamers. Ze hebben een familiesuite, deze is geschikt voor 4 personen en kan je boeken in twee versies. De vierpersoonskamer bestaat uit een dubbel bed met hoogslaper die geschikt is voor twee personen en je hebt er een badkamer bij. De driepersoonskamer biedt een dubbel bed met hoogslaper en een badkamer. Deze kamer is geschikt voor één persoon. Als laatste kan je ook een tweepersoonskamer boeken met een dubbel bed en hoogslaper. De kamer kan zowel door één als door twee personen geboekt worden. Alle kamers zijn toegangelijk via een lift. 
 

Gastronomie

Naast de comfortabele kamers kan je in Hotel Cecil vertoeven in een rustig en aangenaam kader om gezellig te dineren. In restaurant De Lantaern kan je er de gevarieerde kaart ontdekken met klassieke en streekgebonden gerechten. De chef tovert maandelijks gastronomische suggesties met seizoensgebonden ingrediënten op je bord. Van maandag tot zaterdag is er een middag-lunch, alsook menu formules en kindermenu's voor de allerkleinsten tot 12 jaar. Indien het weer het toelaat kan het gezellig etentje doorgaan op hun zonovergoten terras. 
 

Ontstressen

Hotel Cecil bevindt zich op de markt van De Panne. Omdat het hotel centraal gelegen is, is alles makkelijk bereikbaar en je bent op wandelafstand van de zee. Bij Hotel Cecil is iedereen welkom dankzij hun kindvriendelijk hotel. Wil je er even zalig tussenuit glippen, boek dan je verblijf bij Hotel Cecil. Je kan alvast eens surfen op hun website https://hotelcecil.be/ , zo krijg je o.a. een inkijk op de kamers en je vindt er een uitgebreide beschrijving van de ligging. Ontspanning verzekerd. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hotel Cecil een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond