Hotel Cecil

Het hotel is doorlopend geopend voor logerende klanten en nieuwe gasten.
Januari, na de Kerstvakantie.

Info

 


Hotel Cecil is een hedendaags gerenoveerd hotel in De Panne. Het is kindvriendelijk en centraal gelegen op wandelafstand van de zee.. De gezellige kamers bieden alle rust en comfort die u tijdens een verblijf in De Panne verlangt.
 
Kamers
Verblijven in Hotel Cecil? Dan hebt u de keuze uit 5 verschillende kamertypes. Iedere kamer is voorzien van de volgende faciliteiten: TV met Telenet, WIFI, handdoeken, haardroger en een safe.

De familiesuite is geschikt voor 4 personen en kan u boeken in 2 versies. U heeft de keuze uit een familiesuite met 2 kamers met dubbel bed en 1 badkamer, of een familiesuite met 1 kamer met dubbel bed, 1 kamer met stapelbed en 1 badkamer.

De vierpersoonskamer bestaat uit 1 kamer met dubbel bed met hoogslaper die geschikt is voor 2 personen, plus een badkamer.

De driepersoonskamer biedt een dubbel bed met hoogslaper, geschikt voor 1 persoon, plus badkamer.

Tenslotte kan u ook een tweepersoonskamer boeken met dubbel bed of in twin opstelling voor 1 of 2 personen.

De kamers zijn sinds kort ook toegankelijk via een nieuwe lift!

Het vernieuwde buitenterras is ook een troef om uw zonnige vakantiedagen in stijl door te brengen.
 
Eten
Restaurant De Lantaern werkt samen Hotel Cecil. Hier ontdekt u de gevarieerde kaart met klassieke en streekgebonden gerechten in een rustige en aangename omgeving. Daarnaast tovert de chef maandelijks gastronomische suggesties met seizoengebonden ingrediënten. Op de kaart zijn ook kindermenu’s terug te vinden. Bij Restaurant de Lantaern geniet u op een zonovergoten terras van de lekkerste streekgerechten met het hele gezin.


Er even zalig tussenuit glippen? Boek je verblijf bij Hotel Cecil via het nummer 0032(0)58 41 13 41, stuur een mail naar info@hotelcecil.be of vul het contactformulier in op http://www.hotelcecil.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief