Foto’s

Info

Bij Hotel & Restaurant Cajou kan jij er even tussenuit

Wil je er even tussenuit, Hotel & Restaurant Cajou staat te wachten om jou te ontvangen. Profiteer van het breedste strand, de bossen en de duinen. Je kan een leuke fietstocht met een lekker lunchpakket maken en om de dag met een positieve noot te beëindigen kan je genieten in jouw hotelkamer van een culinair arrangement of een gerecht naar keuze uit hun take away lijst. 
 

Restaurant 

Restaurant Cajou biedt alle klanten graag lekkere menu’s voor het diner met aangepaste wijnen. U mag erop rekenen dat ieder gerecht van het menu vers bereid is en dat de wijnen perfect hand in hand gaan met de kwalitatieve schotels .
Ook voor een lekkere lunch zit u goed bij dit pareltje aan de kust. Alle ingrediënten zijn super vers en ook voor de presentatie van de borden bespaart het restaurant geen moeite. Kiest u voor een lunchmenu? Dan kan u zich verwachten aan een slaatje of soepje als voorgerecht, een visgerecht zoals vispannetje of vleesgerecht zoals lamskoteletjes als hoofdgerecht en een duo van crème brûlée en chocolademousse als nagerecht, of iets gelijkaardigs.
 

Gastronomie

Bent je op zoek naar een restaurant in De Panne waar gastronomie nog betaalbaar is? Dan is Restaurant Cajou zeker een bezoekje waard. Een hartelijk onthaal en dagverse gerechte maken van dit adres een pareltje aan de kust. Geniet hier samen met jouw geliefde, familie of vrienden van een lunch, een diner à la carte of proef één van de menu’s die Restaurant Cajou dagelijks aanbiedt. Bij een bezoekje aan dit restaurant aan de kust krijg je heel veel kwaliteit en verse producten voorgeschoteld aan een zeer democratische prijzen. Bovendien geniet jij van een familiale, vriendelijke en toch een professionele bediening. Via de website https://www.cajou.be kom je nog veel meer te weten, zoals de arrangementen, de overnachtingen en kan je alvast de sfeer opsnuiven dankzij de prachtige foto's.

Ligging en routebeschrijving