Unizo De Panne-Adinkerke

Info

UNIZO, de Unie van Zelfstandige ondernemers, verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen, van eenmanszaak tot groei-KMO uit alle sectoren. Daarmee is het de grootste ondernemersorganisatie. 
 

UNIZO De Panne

Bij UNIZO De Panne kunnen ondernemers terecht voor een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events waaruit heel wat valt bij te leren. Maar ondernemers versterken hier ook hun netwerk, ze leggen contacten en voelen meer dan ooit dat ze er niet alleen voor staan.
UNIZO steunt op een breed uitgebouwd netwerk van honderden ondernemersgroepen in steden en gemeenten. Het UNIZO-bestuur in De Panne is het aanspreekpunt voor ondernemers. UNIZO-leden kunnen hier met al hun ondernemersvragen terecht bij een van de UNIZO-bestuurders.  Waar nodig, brengen ze u in contact met de juiste UNIZO-medewerkers
 

Belang UNIZO

Elke dag opkomen voor uw belangen als ondernemer is de kernopdracht waarrond de unie werkt. Het UNIZO-bestuur gaat in gesprek met het gemeentebestuur om een goed ondernemersklimaat te realiseren in De Panne. Daarvoor volgen ze dossiers waarin het ondernemersbelang aanwezig is van nabij op. Voor het opstellen van een standpunt of zoeken naar oplossingen kan u rekenen op de specialisten van UNIZO.
Daarnaast biedt UNIZO De Panne u volop kansen om uw eigen ondernemersnetwerk uit te bouwen, organiseren ze professionele informatiesessies en ondernemen ze acties die het ondernemen in De Panne bevorderen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Unizo De Panne-Adinkerke een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond