Caro's Trimhuisje

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 30/08 Na afspraak
Zaterdag 31/08 Gesloten
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Caro's Trimhuisje

Uw hondenkapsalon in Dessel. Carolina, een gedipomeerd hondentrimster verwelkomt u en uw trouwe viervoeter graag in het salon. In 2018 rondde Carolina de opleiding ‘hondentrimmer’, aan Syntra te Hasselt, succesvol af.

Door middel van bijscholing en workshops worden de trimtechnieken up-to-date gehouden. Bij Caro's Trimhuisje wordt steevast enkel met professioneel kwalitatief materiaal gewerkt!
 

Wat doen wij?

Alle rassen worden volgens rasstandaard getoiletteerd, afhankelijk van het vachttype en de wensen van het baasje. Trimmen is een verzamelnaam voor alles wat bij de vachtverzorging van de hond komt kijken, van plukken, ontwollen, knippen en effileren tot scheren, borstelen, ontklitten en wassen.
 

Verzorging van uw hond

Persoonlijke aandacht in een kleinschalig trimsalon met liefde en passie! Een plek waar uw hond echt op de eerste plaats komt, lagere tijdsdruk dus minder stress voor uw dier. Elke hond wordt individueel ontvangen. Bij Caro's Trimhuisje zorgen ze er steeds voor dat uw hond zich volkomen op zijn/haar gemak voelt. Uw hond krijgt alle aandacht, zodat de medewerkers steeds de hoogste kwaliteit kunnen leveren, want daar gaan ze bij Caro's voor.


Uw hond wordt altijd eerst goed bekeken en gecontroleerd op eventuele huidproblemen. Plukhonden worden gecontroleerd of de vacht plukrijp is. Elke behandeling is inclusief nagels knippen, wassen en oorbehandeling.

Eens de hond helemaal klaar is mag hij bij Caro's Trimhuisje vrij rondlopen in het salon tot het baasje komt. (Enkel er natuurlijk niet meerdere honden aanwezig zijn). Uw hond is dan helemaal ontspannen en blij! 

Tip: Thuis borstelen en ontvlooien. Hou het borstelen van uw hond goed bij zodat u klitten voorkomt. Ook regelmatig controleren en behandelen tegen vlooien. Dit voorkomt extra aangerekende kosten.
 

Puppygewenning

Je hondje kan kort kennismaken met alle handelingen die ze bij Caro's Trimhuisje in het trimsalon doen. Hij of zij leert dan de trimtafel en de trimmaterialen kennen. De nagels worden geknipt en de ogen & oren gereinigd! Tijdens deze gewenning mag je bij je hondje blijven. De medewerkers doen dit uiteraard allemaal rustig aan zodat de puppy zonder slechte ervaring al eens kan wennen aan het trimsalon.
 

Het Salon

Een gezellig en professioneel uitgerust salon, in combinatie met de ervaring en passie van de medewerkers, vormen de basis van Caro's Trimhuisje. In het salon treft u tevens een ruim assortiment aan trimproducten. Er is professionele shampoo te verkrijgen die ook gebruikt wordt in het salon, borstels en kammen met gratis borsteladvies. En natuurlijk ook wat lekkernij om je viervoeter te verwennen!

Verder is er een leuke en comfortabele wachtruimte. In deze zithoek kan u in alle rust wachten tot jouw liefste viervoeter klaar is!
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Bij ons worden alle rassen volgens rasstandaard getoiletteerd, afhankelijk van het vachttype en de wensen van het baasje.

Trimmen is een verzamelnaam voor alles wat bij de vachtverzorging van de hond komt kijken zoals:
- Plukken
- Ontwollen
- Knippen
- Effileren
- Scheren
- Borstelen
- Ontklitten
- Wassen

Bij ons is uw viervoeter in goede handen.

Trefwoorden