Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc

Info

Algemene Elektriciteit Vande Wiele in Destelbergen bezit over meer dan 25 jaren ervaring op vlak van verlichting, elektrische installaties, elektriciteitswerken en installatietechnieken.
 

Verlichting

Wie gaat bouwen, doet er goed aan om een expert in te schakelen die de beste oplossingen op maat kan leveren voor verlichting van de gehele woning.
Samen met partner Lichtpunt Gent NV zoekt het elektriciteitsbedrijf te Destelbergen naar de meest geschikte verlichtingsoplossing voor uw project.
Een professioneel lichtplan wordt gratis voor u opgesteld. In dit lichtplan wordt per ruimte aangegeven welk type verlichting het best kan worden toegepast, nauwkeurig rekening houdend met uw persoonlijke wensen en levensstijl. Het plan bevat tevens een selectie van armaturen.
Algemene Elektriciteit Vande Wiele is onder meer verdeler van merken PSM, Modular, Wever&Ducré en DeltaLight. De vakman deelt zijn expertise inzake verlichting met u en zorgt vervolgens voor een vakkundige plaatsing van de door u gekozen verlichting.
 

Domotica

Wij hebben ons toegelegd op de installatie van het Bticino “MY HOME” domoticasysteem.
Met het automatisatie-systeem dat Algemene Elektriciteit Vande Wiele u kan bieden, is het mogelijk gelijktijdig en geïntegreerd functies te creëren die tot nu toe enkel via aparte installaties konden worden bediend.
Zo kan u ervoor zorgen dat op een door u gewenst tijdstip uw verlichting aangaat, de rolluiken omhoog gaan en dat uw verwarming opspringt enkele ogenblikken voordat u thuis komt van uw werk.
Naast een gepersonaliseerd scenario creëren, kan de gebruiker van domotica op elk ogenblik ervoor kiezen om bijvoorbeeld alle lichten te dimmen of een audio installatie aan te zetten, dit ook vanop afstand.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief