Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc

Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraak
Donderdag 05/10 Na afspraak
Vrijdag 06/10 Na afspraak
Zaterdag 07/10 Na afspraak
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Je elektriciteit is in de beste handen bij Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc

Bij Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc staan kwaliteit en service op de eerste plaats. Ze hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring i.v.m. verlichting, elektrische installaties, elektriciteitswerken en installatietechnieken. Zij zijn continue bezig met de evolutie in de sector. De werken worden uitgevoerd door de zaakvoerder en erkende aannemers.
 

Verlichting

Wie gaat bouwen, doet er goed aan om een expert in te schakelen die de beste oplossingen op maat kan leveren voor verlichting van de gehele woning. Samen met partner Lichtpunt Gent NV zoekt Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc naar de meest geschikte verlichtingsoplossing voor jouw project. Een professioneel lichtplan wordt gratis voor jou opgesteld. In dit lichtplan wordt per ruimte aangegeven welk type verlichting het best kan worden toegepast, nauwkeurig rekening houdend met je persoonlijke wensen en levensstijl. Het plan bevat tevens een selectie van armaturen. Algemene Elektriciteit Vande Wiele is onder meer verdeler van merken PSM, Modular, Wever&Ducré en DeltaLight. De vakman deelt zijn expertise inzake verlichting met je en zorgt vervolgens voor een vakkundige plaatsing van de door jou gekozen verlichting.
 

Domotica

Algemene Elektriciteit Vande Wiele heeft zich toegelegd op de installatie van het Bticino “MY HOME” domoticasysteem.
Met het automatisatie-systeem dat zij jou kunnen bieden, is het mogelijk gelijktijdig en geïntegreerd functies te creëren die tot nu toe enkel via aparte installaties konden worden bediend. Zo kan je ervoor zorgen dat op een door jouw gewenst tijdstip de verlichting aangaat, de rolluiken omhoog gaan en dat de verwarming opspringt op enkele ogenblikken voordat je thuis komt van het werk. Naast een gepersonaliseerd scenario creëren, kan de gebruiker van domotica op elk ogenblik ervoor kiezen om bijvoorbeeld alle lichten te dimmen of een audio installatie aan te zetten, dit ook vanop afstand.
 

Elektriciteitsinstallatie 

Een elektrische installatie van voor de jaren '80 is niet gedimensioneerd op het huishouden dat we vandaag runnen. Machines zoals een droogkast, wasmachine, afwasmachine,... zijn een grote belasting indien de installatie daar niet op berekend is. Daarom is een elektrische keuring verplicht bij een woning die moet gerenoveerd worden of bij de verkoop van een woning. Het elektriciteitsattest dat door Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc wordt afgeleverd na keuring garandeert de veiligheid van personen en zorgt voor het behoud van goederen.
 

Elektriciteitswerken

Zowel voor nieuwbouw als bij verbouwingen kan je rekenen op de hulp voor je elektriciteit van Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc uit Dendermonde. Zij zorgen voor dringende herstellingen en zoeken naar fouten, plaatsen en vernieuwen meterkasten en verdeelborden, zorgen voor elektrische verwarming en voor branddetectie en noodverlichting. Daarnaast zorgen zij ook voor de automatisatie en lichtsturingen en doen bijstand aan doe-het-zelvers. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Algemene Elektriciteit Vande Wiele Marc een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond