De Meurichy-Raman

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraak
Zondag 21/08 Na afspraak

Info

De Meurichy-Raman is dé ontstoppingsdienst die je zoekt

De Meurichy-Raman is jouw ruim(ings)dienst, loonwerken en maaidienst! Zij zorgen voor het ledigen van septische putten en sterfputten laat je best niet uitvoeren door de eerste de beste! Ruimdienst Erwin De Meurichy - Raman staat borg voor de lediging van septische putten op een snelle en efficiënte manier. Ook voor lediging van sterfputten kan je op dit professionele team beroep doen.
 

Regenwaterput reinigen

Door gebruik te maken van al het geschikte materiaal samen met een ruime ervaring zorgen ervoor dat het werk net en proper wordt uitgevoerd. De Meurichy-Raman ruimt en reinigt ook uw regenwaterput. Hierdoor wordt uw regenwaterput terug zo goed als nieuw en kan u terug zuiver hemelwater gebruiken.
 

Grondverzet

Je kan ook bij De Meurichy-Raman terecht voor het vervoer van stabilisé, teelaarde, steenpuin en andere granulaten. Contacteer hen gerust voor meer informatie. 
 

Erkende diensten volgens attest

Elke stroom afval wordt gestort volgens de wettelijke normen en is dan ook voorzien van een attest! De Meurichy-Raman ruimen & werken in de ruime omgeving van Destelbergen,groot Lochristi, Oostakker, Zaffelare, Wachtebeke, Moerbeke, Zeveneken, Beervelde, Laarne, Kalken, Wetteren,...

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Meurichy-Raman een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond