Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Info

MD-Chauffage zorgt voor jouw sanitair en verwarming

Bij de specialisten Mike en Michiels Dobbels van MD-Chauffage kan je terecht voor onderhoud en herstellingen van chauffage en sanitair. Mike's echtgenote, Veronique, volgde eveneens de technische opleiding voor chauffage specialisatie en is een gewaardeerde steun in de zaak.
 

Onderhoud en renovatie

MD-Chauffage is dagdagelijks bezig met allerlei verbouwingen, depannages en onderhoud van centrale verwarming systemen. Daarnaast doen zij ook renovatiewerken aan badkamers, ander sanitair en zonneboilers.
 

Vloerverwarming, zonnepanelen, gasinstallaties

Bij MD-Chauffage zijn ze van alle markten thuis. Naast het gewone sanitair- en verwarmingswerk zijn ze ook echte vakmannen op gebied van gasinstallaties en in het leggen van zonnepanelen. Vloerverwarming voorzien is voor hen geen enkel probleem. 
 

Ventilatie, depannages, herstellingen en onderhoud

MD-Chauffage is ook steeds te bereiken voor herstellingen en onderhoud. Zij zullen je zo snel mogelijk depanneren indien er zich problemen voordien met je sanitair, verwarming,... Ze zijn gelegen op de Burgstraat 68 te Destelbergenheeft en hebben ondertussen een gerenommeerde bekendheid gekregen door het professionalisme en de service naar de klanten toe en dit tot in de ruimste omgeving.

Ligging en routebeschrijving