MD-Chauffage

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 01/06 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Md Chauffage:
Voor onderhoud en herstellingen van chauffage en sanitair moet men bij de specialisten Mike en Michiels Dobbels zijn.
Mike Dobbels begon zijn zaak in de Sint-Amandsbergse Engelstraat in 1991 en richtte in 1997 zijn bvba op, sedert een jaartje zit ook zijn zoon Michiel in de zaak.
Het bedrijf Dobbels is nu gevestigd in de Burgstraat te Destelbergen.
"Ik deed mijn technische studies aan het GITO in de Schoolstraat te Sint-Amandsberg en ging naderhand werken bij de chauffage Chaudral en later bij het metaal bedrijf Aelterman." begint Mike zijn verhaal.
Tussendoor vervulde Mike zijn militieplichten in de marine basis St-Kruis Brugge. "De zeemacht was een bewuste keuze maar ik heb nooit op een oorlogsbodem gezeten laat staan uitgevaren", zegt Mike lachend.
"Ik ging dus werken bij bovengenoemde firma's, vervolmaakte me in de chauffage technieken en bedrijfsbeheer aan het IMOV en startte ondertussen in bijberoep een eigen zaak", vertelde Mike.
De hedendaagse druk beklante "MD-Chauffage" heeft ondertussen een gerenommeerde bekendheid gekregen door het professionalisme en de service naar de klanten toe en dit tot in de ruimste omgeving.
"We zijn dagdagelijks bezig met allerlei verbouwingen, depannages en onderhoud van centrale verwarming systemen" , "daarnaast doen we ook renovatie werken aan badkamers en ander sanitair en zonneboilers" , gaat hij verder.
Mike's echtgenote, Veronique, volgde eveneens de technische opleiding voor chauffage specialisatie en is een gewaardeerde steun in de zaak, benadrukte Mike.
Veel tijd voor ontspanning of een hobby heeft Mike niet maar in zijn vrije tijd renoveert hij VW oldtimers en heeft hij ook een uitgebreide collectie aan VW miniatuur autootjes.
Ook het verzameln van military zaken boeit de gedreven chauffagist.
We wensen Mike en Michiel nog veel succes in hun ondernemen en werkgenot die dag, want de dag is nog jong en het vele werk wacht.
 

Ligging en routebeschrijving