Openingsuren

Maandag 21/06 07:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 GeslotenGesloten
Woensdag 23/06 GeslotenGesloten
Donderdag 24/06 07:00 - 18:00
Vrijdag 25/06 07:00 - 18:00
Zaterdag 26/06 07:30 - 16:00
Zondag 20/06 07:00 - 13:00

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een goede, warme bakker in Deurne? Het Bakkershoekje op de Merksemsesteenweg biedt u niet alleen broden, pistolets en sandwiches aan, maar ook heel wat andere producten. Heeft u zin in een stukje taart, een appelbol, frisdrank, snoep of wat charcuterie? Ontdek het grote aanbod aan lekkernijen bij het Bakkershoekje in Deurne.
 

Het Bakkershoekje, uw warme bakkerij in Deurne

Het Bakkershoekje is uw bakkerij in Deurne waar u terecht kunt voor de lekkerste broden, stokbroden en pistolets. De bakker biedt zelfs gluten- en lactosevrije broden aan. Ook buiten de openingsuren vindt u steeds vers brood in de broodautomaat.

De lekkerste patisserie in Deurne

Zin in een zoete lekkernij? Dan vindt u vast en zeker iets lekkers bij het Bakkershoekje in Deurne. Wat is er bijvoorbeeld lekkerder dan ’s ochtends smullen van een lekkere ontbijtkoek? Geniet van een croissant, chocoladekoek of koffiekoek met crème vulling. Zo begint u de dag altijd goed.

Komt er bezoek over de vloer of viert u een speciale gelegenheid? Dan is het altijd fijn om iets speciaals in huis te hebben. Wat dacht u van een lekkere vlaai, cake of taart? Het Bakkershoekje heeft gebak met fruit, chocolade of crème. 

Soms mag het nog specialer zijn. Zo is een fototaart de ultieme verrassing voor op een verjaardagsfeest. Zet er bijvoorbeeld een stoere Spiderman op, of een foto van de jarige.

Snoepwinkel in Deurne

Bij het Bakkershoekje vindt u behalve brood, banket en gebak ook een breed aanbod aan koekjes, snoepjes en chocolade.
Bij feesten als Sinterklaas, Halloween, Kerst of Pasen kunt u hier terecht voor seizoensgebonden confiserie, zoals lekkere chocolade paaseitjes, snoepjes voor Halloween, een kerststronk, speculaasjes en chocolade van de Sint.

Zin in een wafel, speculaas, een chocoladekoekje, of gewoon wat chocolade? Ga langs bij het Bakkershoekje, uw bakkerij en snoepwinkel in Deurne.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top zaak.... 10 Review door: BETTY
Iets meer roggebrood indoen... 10 Review door: Minne
Uitstekende service... 8,3 Review door: Eva
Doe zo verder... 8,2 Review door: Roos
Altijd lekker brood en koffiekoe... 9,5 Review door: Demi
vriendelijk goede service goed... 9,7 Review door: JULIA
Super vriendelijke bediening, oo... 9,5 Review door: Aline