Hoeckx - Canters bv

Openingsuren

Maandag 06/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/07 10:00 - 18:00
Woensdag 08/07 10:00 - 18:00
Donderdag 09/07 10:00 - 18:00
Vrijdag 10/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 04/07 09:00 - 17:00
Zondag 05/07 10:00 - 13:00

Info

CANTERS NICO
BLOEMEN - PLANTEN - DECORATIE

 

Bloemenwinkel Hoeckx-Canters in Deurne voorziet u bij alle gelegenheden van een originele persoonlijke bloemcreatie. Het werken met kwalitatief hoogstaande bloemen met respect voor mens en omgeving zijn hierbij de belangrijkste waarden.
 

Bloemen en decoratie

Wie op zoek is naar de meest verse kwaliteitsbloemen in en rond Deurne moet beslist bij bloemenzaak Hoeckx-Canters zijn. Klassiek, modern of experimenteel, de bloemen die u hier vindt, voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat merkt u aan extra lang plezier van uw kleurenpracht.
Het seizoensgebonden assortiment bloemen is bijzonder gevarieerd en aangepast aan de trends. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan wordt een prachtig boeket of compositie voor u samengesteld volgens de regels van de kunst.
Naast bloemen aangepast aan het seizoen, presenteer de bloemenwinkel te Deurne u ook een seizoensgebonden collectie glaswerk, decoratie, servieten, wenskaarten, kaarsen, en decoratie van D&M, Serax, Rastelli, SIA, Haweka, Euroglas, Leonardo,Symposion, Asa, Leonardo en Koziol.
 

Bruidswerk

Een prachtig bruidsboeket doet de bruid nog meer stralen op haar trouwdag. De bloemenwinkel te Deurne creëert aan de hand van uw wensen het boeket van uw dromen. Klassiek, hip, modern of alternatief, de bijzondere creaties zijn in lijn met uw persoonlijke stijl, gestalte, uitstraling én uw bruidskleed.
Verder kan u ook op bloemenzaak Hoeckx-Canters rekenen voor het uitwerken van kerk- en zaaldecoraties, corsages en sierlijke decoratie van de auto.
 

Rouwbloemen

Afscheid nemen van geliefde personen is moeilijk en doet altijd pijn. Maar als u dit op een intense, fijne manier kan doen, blijft er een mooie herinnering achter. Bloemen spelen hierbij een belangrijke rol. Door jarenlange ervaring in het vervaardigen van rouwarrangementen is de bloemenwinkel in Deurne geschikt om u te begeleiden in uw zoektocht naar een mooie persoonlijke creatie van het bloemstuk.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief