Openingsuren

Maandag 02/08 Gesloten
Dinsdag 03/08 10:00 - 18:00
Woensdag 04/08 10:00 - 18:00
Donderdag 05/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 30/07 10:00 - 18:00
Zaterdag 31/07 09:00 - 17:00
Zondag 01/08 10:00 - 13:00

Info

Hoeckx-Canters is the place to be voor bloemen, planten en decoratie

Bloemenwinkel Hoeckx-Canters in Deurne voorziet je bij alle gelegenheden van een originele persoonlijke bloemcreatie. Het werken met kwalitatief hoogstaande bloemen met respect voor mens en omgeving zijn hierbij de belangrijkste waarden. Daarnaast vind je ook tal van planten en prachtige decoratie om je huis nog meer op te fleuren.
 

Bloemen en decoratie

Wie op zoek is naar de meest verse kwaliteitsbloemen in en rond Deurne moet beslist bij bloemenzaak Hoeckx-Canters zijn. Klassiek, modern of experimenteel, de bloemen die je hier vindt, voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat merk je aan extra lang plezier van uw kleurenpracht. Het seizoensgebonden assortiment bloemen is bijzonder gevarieerd en aangepast aan de trends. Hebt je jouw keuze gemaakt, dan wordt een prachtig boeket of compositie voor jou samengesteld volgens de regels van de kunst. Naast bloemen aangepast aan het seizoen, presenteert Hoeckx-Canters je ook een seizoensgebonden collectie glaswerk, decoratie, servieten, wenskaarten, kaarsen, en decoratie van D&M, Serax, Rastelli, SIA, Haweka, Euroglas, Leonardo,Symposion, Asa, Leonardo en Koziol.
 

Bruidsboeket

Een prachtig bruidsboeket doet de bruid nog meer stralen op haar trouwdag. Hoeckx-Canters creëert aan de hand van jouw wensen het boeket van je dromen. Klassiek, hip, modern of alternatief, de bijzondere creaties zijn in lijn met jouw persoonlijke stijl, gestalte, uitstraling én uw bruidskleed. Verder kan je ook op bloemenzaak Hoeckx-Canters rekenen voor het uitwerken van kerk- en zaaldecoraties, corsages en sierlijke decoratie van de auto.
 

Rouwbloemen

Afscheid nemen van geliefde personen is moeilijk en doet altijd pijn. Maar als u dit op een intense, fijne manier kan doen, blijft er een mooie herinnering achter. Bloemen spelen hierbij een belangrijke rol. Door jarenlange ervaring in het vervaardigen van rouwarrangementen is de bloemenwinkel in Deurne geschikt om jouw te begeleiden in je zoektocht naar een mooie persoonlijke creatie van het bloemstuk. Je kan ook online je bestelling plaatsen van ja favoriete boeket, bloemstuk en plant via de website https://cantersnico.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Uitstekende service... 7,9 Review door: Giulia
Prima!... 7,7 Review door: David
Goed onthaald geweest en mee de... 9,5 Review door: François
altijd klaar en nooit teveel als... 9,5 Review door: Marc
altijd vriendelijk onthaal,zeer... 9,5 Review door: Marc