Openingsuren

Maandag 26/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 27/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 28/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 29/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 24/04 GeslotenGesloten
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Info

Onze bedrijfsvideo vind je hier!


Al meer dan 20 jaar is ACE electronics in Diest een gevestigde waarde in de elektronicasector. ACE electronics is de ideale partner voor een totaaloplossing van uw elektronicaproject, van concept via het prototype, tot en met de productie van zowel kleine als grote series. Alles gebeurt volgens specifieke afspraken met de klant. Dat begint bij de keuze van de onderdelen en kan eindigen met de volledige test-eind-product. Vervolgens wordt elk afgewerkt product verpakt en zelf geleverd in een antistatische verpakking bij de eindgebruiker. 
 

Ontwerpen, bestukken en testen van printplaten

Door de jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, flexibiliteit en een modern machinepark is ACE electronics hét adres voor uw elektronicaprojecten. U kan rekenen op ACE electronics voor de ontwikkeling en bestukking van printplaten.
 

Assembleren en testen van elektronische apparaten

ACE electronics biedt niet alleen de ontwikkeling en bestukking aan van printplaten, maar ook de volledige assemblage van afgewerkte elektronische apparaten.

Denk aan projectanalyses, productontwikkeling en design, prototypes, logistieke ondersteuning, serieproducties, functionele testen, verpakking en verzending alsook de service-na-verkoop.  Altijd staat kwaliteit bovenaan.
 

Oplossing op maat

Alles gebeurt in samenspraak met de klant. Zo gebeurt de keuze van onderdelen steeds in overleg met de klant en met het oog op de kostprijs, de beschikbaarheid en het productietechnisch aspect.

Bent u op zoek naar een oplossing in specifieke domeinen zoals draad en kabels, diverse mechanische onderdelen, of keuringen? Dan kan ACE electronics samenwerkingsakkoorden bieden met externe gespecialiseerde organisaties en bedrijven.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief