Audelore

Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 02/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 03/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/03 GeslotenGesloten

Info

Wij blijven open op afspraak!!

Wij zijn zoals altijd open op afspraak maar nu door de Coronamaatregelen enkel voor kleding die niet afgespeld moet worden.


Opgelet!!

Handelszaak in bijberoep.
Afspraken voornamelijk 's avonds;
op vrijdag en zaterdag ook overdag.Audelore is een gevestigde waarde op het gebied van retouches in de buurt van Diest. U kan er terecht voor allerlei herstellingen en aanpassingen in kleding, maar ook andere stoffen nemen zij indien gewenst voor hun rekening.
 

Herstellen en aanpassen van kledij

De hoofdzaak ligt bij Audelore zonder twijfel bij het herstellen en aanpassen van kelding. Zo kan u er terecht voor het verkorten van bijvoorbeeld jassen, broeken, rokken, jurken, T-shirts, .... Maar ook het verkorten van mouwen of versmallen van broeken, rokken en jurken is een optie alsook het plaatsen van elastiek als alternatief voor de versmalling van de taille, net als het vervangen van een rits of knopen. Verder behoren ook tal van praktische herstellingen tot het dienstenpakket, waaronder het herstellen van naden, stiksels, scheuren en gaatjes. Dit is echter geen volledige opsomming: indien u met een ander probleem zit kan u steeds contact opnemen met Audelore en navragen of en hoe zij u verder kan helpen!
 

Snelle en grondige service

Uw retouchewerken gebeuren bij Audelore niet alleen grondig, maar ook nog eens heel snel en efficiënt! Op die manier bent u uw favoriete kledingstuk niet te lang kwijt. Verder werkt zaakvoerster Katrien steeds op afspraak. Op die manier weet u zeker dat zij alle aandacht kan vestigen op uw kledingstuk wanneer u dit afgeeft!

Twijfelt u of Audelore de zaak voor uw probleem is, of heeft u een retoucheringsklus voor Katrien? Neem dan gauw contact op via het nummer 0471/55 81 81 en vraag verdere inlichtingen of maak een afspraak. 

Er is vaak meer mogelijk dan U denkt.
Vraag vrijblijvend advies!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd blij om haar weer te zien... 10 Review door: Godelieve
Supervriendelijk. Keigoeie servi... 10 Review door: Linda
Katrien en Danny zijn steeds hee... 10 Review door: Christiane
Vriendelijk en topwerk... 10 Review door: Eddy
Dit is een welverdiende 10 . Ka... 10 Review door: Freddy
Damn dikke service... 9,1 Review door: Yens
Fijne Feesten!... 9,2 Review door: Mandy