Audelore

Openingsuren

Maandag 24/02 Na afspraak
Dinsdag 25/02 Na afspraak
Woensdag 26/02 Na afspraak
Donderdag 27/02 Na afspraak
Vrijdag 28/02 Na afspraak
Zaterdag 29/02 Na afspraak
Zondag 01/03 Gesloten

Info

Audelore is een gevestigde waarde op het gebied van retouches in de buurt van Diest. U kan er terecht voor allerlei herstellingen en aanpassingen in kleding, maar ook andere stoffen nemen zij indien gewenst voor hun rekening.
 

Herstellen en aanpassen van kledij

De hoofdzaak licht bij Audelore zonder twijfel bij het herstellen en aanpassen van kelding. Zo kan u er terecht voor het verkorten van bijvoorbeeld broeken, rokken, jurken, hemden en T-shirts. Ook het verkorten van broekspijpen en mouwen is een optie, net als het versmallen van de taille, heupen, zijnaden en broekspijpen. Het plaatsen van een elastiek is mogelijk, ter vervanging van een kapotte of als alternatief voor de versmalling van de taille, net als het vervangen van een rits of knopen. Verder behoren ook tal van praktische herstellingen tot het dienstenpakket, waaronder het herstellen van naden, stiksels, scheuren en gaatjes. Dit is echter geen volledige opsomming: indien u met een ander probleem zit kan u steeds contact opnemen met Audelore en navragen of en hoe zij u verder kunnen helpen!
 

Snelle en grondige service

Uw retouchewerken gebeuren bij Audelore niet alleen grondig, maar ook nog eens heel snel en efficiënt! Op die manier bent u uw favoriete kledingstuk niet te lang kwijt. Verder werkt zaakvoerster Katrien steeds op afspraak. Op die manier weet u zeker dat zij alle aandacht kan vestigen op uw kledingstuk wanneer u dit afgeeft!

Twijfelt u of Audelore de zaak voor uw probleem is, of heeft u een retoucheringklus voor Katrien? Neem dan gauw contact op via het nummer 0471/55 81 81 en vraag verdere inlichtingen of maak een afspraak. 

Er is vaak meer mogelijk dan U denkt.
Vraag vrijblijvend advies!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Damn dikke service... 9,1 Review door: Yens
Fijne Feesten!... 9,2 Review door: Mandy
Het was een fijne kennismaking.... 10 Review door: Godelieve
Super vriendelijke en goede serv... 10 Review door: Lotte
Super vriendelijk en leuke babbe... 10 Review door: Anneleen
Zeer vriendelijke en vakkundige... 10 Review door: Mariet
Klantvriendelijk, respect van de... 10 Review door: Danny