Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2019

Cachet is de Vriendelijkste Handelaar in Diest

Marijke Wouters was op zondag 1 mei 2022 de gelukkige die op de uitreiking in de tuinen van Handelsgids de award voor Vriendelijkste Handelaar van Diest in ontvangst mocht nemen. Haar klanten zijn altijd zeer tevreden en gaan met de glimlach buiten na een bezoek aan Cachet. Dat is ook te zien aan de score van 9,41/10!

Crets Hugette en Publi-Juth (9,16), Immo Arnauts (9,02), La Catina Italiana (9,15), Stoffenschuur (vorig editie was zij de Vriendelijkste Handelaar van Diest) kreeg dit keer de score van 9,40. Nicky’s Catwalk (9,25) verontschuldigd zich alsook Katrien Van Campenhout (9,13).

Met de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids heeft Cachet 7 klanten die prijzen gewonnen hebben in de vorm van leuke kortings- en cadeaubonnen van de streek…die elk een waarde hebben van meer dan €100.
Cachet gaf elke winnaar in Diest en omstreken, 200 stuks in het totaal, een cadeaubon van €30. En er volgen nog een resem mooie c adeaubonnen: €300 korting bij bestelling reclamedrukwerk/textielbedrukking vanaf €1500 krijg je bij Crets Huguette en Publi-Juth F.V., De Stoffenschuur geeft 10% korting op 1 artikel naar keuze, koop je groenten en fruit bij  Delicia Natural dankzij de cadeaubon van €25, Hagelandse Takeldienst geeft een cadeaubon van €20 bij het huren van een huurwagen, -15% krijg je bij N8 (nacht) – Uw Slaap, Onze Passie, je kunt lekker dineren bij Nicky’s Catwalk dankzij de cadeaubon van €25 en Patris schenkt een gratis manicure bij een gelaatsverzorging. In Bekkevoort krijg je bij Como-Optic gratis opties bij multifocale glazen en gratis 2e kinderbril, Buvens Wild & Gevogelte schenkt een cadeaubon van €10 en elke winnaar krijgt 10% bij aankoop van een zit- of grasmaaier bij D.S. Tuinmachines. Schoonheidsinstituut en parfumerie An uit Beringen schenkt een cadeaubon van €10 en uit Scherpenheuvel-Zichem krijg je bij Apotheek Schuttershof 15% korting op cosmetica en verzorginsproducten. In de gemeente Lummen krijg je bij Be.You.tiful By Sofie een gratis brushing bij kleuring en balayage, Frituur ’t Patatje schenkt een cadeaubon van €10 en Restaurant Vangelis geeft €20 korting op het Vangelis menu. In Tessenderlo krijg je bij China Wok een gratis aperitief van het huis, Edma-Gora geeft gratis 20L groene petroleum bij aankoop van een petroleumkachel/bij aankoop van een palletkachel-gratis 1000kg pallets gratis, Pejati schenkt de winnaars een gratis waardeschatting + €20 extra bij verkoop goud vanaf 50gr en ten slotte geeft Reynders Hengelsport 10% korting op je aankopen.

We spreken hier dus al vlug over meer dan €100 dat iedere winnaar won plus nog extra cadeaubonnen voor winnaars met een hogere ranking. 

We zien hier Marijke van Cachet ook met huidige Miss België Chayene van Aarle