Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 21/01 Na afspraak
Zaterdag 22/01 Gesloten
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Crets Huguette en Publi-Juth – CHJT in het kort – is een gerenommeerd familiebedrijf van gemotiveerde vrouwen in de bouwsector.

Inmiddels is het bedrijf al van 1993 actief en heeft het heel wat naam gewonnen als volledige interieurwerkdienst. Later kwam het deel Publi-Juth erbij, een succesvolle reclamefirma die instaat voor allerhande reclameboodschappen en textieldrukwerk.
 

Schilder- en behangwerken

Uw interieur is in goede handen bij Crets Huguette en Publi-Juth! De ervaren interieurwerkers bekleden de hele binnenkant van uw huis. U kan een beroep doen op de firma voor grote en kleine schilder- en behangklussen. Verven en behangpapieren zijn beschikbaar in tal van soorten en verschillende stijlen. Voor ieder wat wils dus!
 

Raamdecoratie, zonwering, vloerbedekking en meer

De handige vakvrouwen van Crets Huguette en Publi-Juth stoppen echter niet bij het verzorgen van uw wandbekleding. Zij passen hun ervaring en vakkundig inzicht toe op allerlei mogelijke werken bij u thuis. Hieronder vallen onder meer het installeren van uw zonneweringen, het fabriceren en plaatsen van uw sierlijsten, het leggen van verschillende soorten vloerbekleding en meer. Kortom: HCJT verzorgt volledig de binnen- én buitenkant van uw huis!
 

Reclame en drukwerken

Ten slotte bestaat het bedrijf niet alleen uit een interieurdecoratiedienst, maar ook een reclame- en textielbedrukkingsdienst! U kan rekenen op Crets Huguette en Publi-Juth voor de (al dan niet commerciële) bedrukking van alle soorten textiel. Ook voor reclamewerken zit u hier helemaal goed. Denk maar aan het maken van spandoeken, beletteringen op ramen en voertuigen, het ontwerpen van logo’s en nog veel meer.

Neem zeker contact op met Crets Huguette en Publi-Juth via het nummer 0475/41 56 09 of spring eens binnen om een vrijblijvende offerte te vragen voor uw klus. Zij zullen u zonder problemen en met professioneel begeleiding verder helpen! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Crets Huguette en Publi-Juth F.V.

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Uw interieur opfrissen?

Wij bieden u tal van mogelijkheden zowel in behangpapier als verftechnieken. Voor gordijnen, overgordijnen, zonwering, parket en zoveel meer kan u steeds contact opnemen voor een gratis prijsofferte en dit via mail.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Topservice!... 10 Review door: Femke
Goed gehandeld!... 8 Review door: Nicole
Stipt vriendelijk en heel degeli... 8,5 Review door: Christiane
10!... 10 Review door: Cecilia
CORRECTE DUIDELIJKE INFO... 9 Review door: Leon