Crets Huguette en Publi-Juth F.V.

Openingsuren

Maandag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/09 GeslotenGesloten
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Info

Crets Huguette en Publi-Juth – CHJT in het kort – is een gerenommeerd familiebedrijf van gemotiveerde vrouwen in de bouwsector. Inmiddels is het bedrijf al van 1993 actief en heeft het heel wat naam gewonnen als volledige interieurwerkdienst. Later kwam het deel Publi-Juth erbij, een succesvolle reclamefirma die instaat voor allerhande reclameboodschappen en textieldrukwerk.
 

Schilder- en behangwerken

Uw interieur is in goede handen bij Crets Huguette en Publi-Juth! De ervaren interieurwerkers bekleden de hele binnenkant van uw huis. U kan een beroep doen op de firma voor grote en kleine schilder- en behangklussen. Verven en behangpapieren zijn beschikbaar in tal van soorten en verschillende stijlen. Voor ieder wat wils dus!
 

Raamdecoratie, zonwering, vloerbedekking en meer

De handige vakvrouwen van Crets Huguette en Publi-Juth stoppen echter niet bij het verzorgen van uw wandbekleding. Zij passen hun ervaring en vakkundig inzicht toe op allerlei mogelijke werken bij u thuis. Hieronder vallen onder meer het installeren van uw zonneweringen, het fabriceren en plaatsen van uw sierlijsten, het leggen van verschillende soorten vloerbekleding en meer. Kortom: HCJT verzorgt volledig de binnen- én buitenkant van uw huis!
 

Reclame en drukwerken

Ten slotte bestaat het bedrijf niet alleen uit een interieurdecoratiedienst, maar ook een reclame- en textielbedrukkingsdienst! U kan rekenen op Crets Huguette en Publi-Juth voor de (al dan niet commerciële) bedrukking van alle soorten textiel. Ook voor reclamewerken zit u hier helemaal goed. Denk maar aan het maken van spandoeken, beletteringen op ramen en voertuigen, het ontwerpen van logo’s en nog veel meer.

Neem zeker contact op met Crets Huguette en Publi-Juth via het nummer 0475/41 56 09 of spring eens binnen om een vrijblijvende offerte te vragen voor uw klus. Zij zullen u zonder problemen en met professioneel begeleiding verder helpen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Aangenaam team , vriendelijk ,co... 9,4 Review door: Frieda
Doe zo verder !... 10 Review door: Katia
Top zaak... 10 Review door: Bart
Super goed geverfd , zeer proper... 10 Review door: Debby
fijne feestdagen... 10 Review door: Katja
Stipt,netjes,vriendelijk, profes... 10 Review door: Marleen