De Stoffenschuur

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 17:00
Dinsdag 28/05 Gesloten
Woensdag 22/05 09:00 - 17:00
Donderdag 23/05 09:00 - 17:0019:00 - 22:00
Vrijdag 24/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 25/05 10:00 - 17:00
Zondag 26/05 Gesloten

Info

De stoffenschuur is DE winkel die alles heeft voor het beoefenen van uw favoriete hobby: naaien. Wij verkopen allerlei stoffen, fournituren en patronen, organiseren leuke workshops en beschikken over een gezellig naaicafé.
 

Stoffen, fournituren en patronen

Onze winkel beschikt over een zeer ruime keuze aan stoffen in allerlei materialen en afmetingen, dit aan diverse en mooie prijzen. Ons assortiment gaat van kindermodestoffen tot damesmodestoffen, van zacht katoen tot stevig leder in een basiskleur of een chique design. Wij beschikken over de meest creatieve stoffen van bekende Belgische designers zoals o.a. Eva Mouton en Lotte Martens. Onze focus ligt niet meteen op interieurstoffen maar we staan natuurlijk altijd open voor de wensen van onze klanten.

Naast de stoffen verkopen we ook leuke en populaire patronen. Zowel in de vorm van de meest bekende naaimagazines (La Maison Victor, Ottobre) als losse patronen (Compagnie M, Zonen 09). U bent dus aan het juiste adres als u graag kinderen -en dameskleding, handtassen, accessoires en zelfs tipitenten zou willen ontwerpen. 

Natuurlijk heb je ook het nodige materiaal of fournituren nodig om jouw creaties af te werken. Daarom zitten deze kleine benodigdheden zoals naalden, knopen, boorden en ritsen standaard in ons assortiment.

Bij de minste vragen zullen wij ook altijd klaarstaan met ons professioneel advies!
 

Workshops

Net zoals ons materiaal bieden wij ook een ruim assortiment aan workshops aan. Er zijn zowel workshops voor beginners als gevorderden maar ook workshops die aangepast zijn aan speciale gelegenheden zoals o.a. Babyshowers, vrijgezellenfeesten enzovoort. Er kunnen telkens 6 personen deelnemen per workshop dus wees er snel bij en schrijf je in via onze website. Bovendien hoef je zelf geen materiaal mee te nemen. Een overzicht van wanneer de data plaatsvinden kan je terugvinden op onze website onder het tabblad ‘workshops’.
 

Naaicafé

Tijdens onze openingsuren kan iedereen bij ons ook even genieten en ontspannen van ons Naaicafé. Dit concept geeft jou de mogelijkheid om even te ontsnappen aan het drukke leven zodat je in alle rust met een drankje en een hapje jouw naaiproject kan afmaken. Het naaicafé geeft plaats aan 8 personen dus reserveren op voorhand is noodzakelijk. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden: ga zeker eens kijken op onze website onder het tabblad ‘naaicafé’.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Nieuwe workshops in mei & juni!

Retrodamesjurk met overslag
Trixie Trail Tas
Sportieve jongensshort
Technieken
Damesblouse
Fika strand/werktas
...
Voor meer: zie onze website en schrijf je snel in voor onze workshops want de plaatsen zijn beperkt.
Zelf een suggestie voor een workshop? Laat het ons weten en wie weet zetten wij je favoriete workshop bij op onze kalender!

Open bijlage

Trefwoorden

Reviews