De Stoffenschuur

Openingsuren

Maandag 28/09 09:00 - 17:00... - ...
Dinsdag 29/09 09:00 - 17:00Gesloten
Woensdag 30/09 Gesloten... - ...
Donderdag 01/10 09:00 - 17:0019:00 - 22:00
Vrijdag 02/10 09:00 - 17:00... - ...
Zaterdag 03/10 10:00 - 17:00... - ...
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

De stoffenschuur is dé winkel die alles heeft voor het beoefenen van uw favoriete hobby: naaien. Wij verkopen allerlei stoffen, fournituren en patronen, organiseren leuke workshops en beschikken over een gezellig naaicafé.
 

Stoffen, fournituren en patronen

Onze winkel beschikt over een zeer ruime keuze aan stoffen in allerlei materialen en afmetingen, dit aan diverse en mooie prijzen. Ons assortiment gaat van kindermodestoffen tot damesmodestoffen, van zacht katoen tot stevig leder in een basiskleur of een chique design. Wij beschikken over de meest creatieve stoffen van bekende Belgische designers zoals o.a. Eva Mouton en Lotte Martens. Onze focus ligt niet meteen op interieurstoffen maar we staan natuurlijk altijd open voor de wensen van onze klanten.

Naast de stoffen verkopen we ook leuke en populaire patronen. Zowel in de vorm van de meest bekende naaimagazines (La Maison Victor, Ottobre) als losse patronen (Compagnie M, Zonen 09). U bent dus aan het juiste adres als u graag kinderen -en dameskleding, handtassen, accessoires en zelfs tipitenten zou willen ontwerpen. 

Natuurlijk heb je ook het nodige materiaal of fournituren nodig om jouw creaties af te werken. Daarom zitten deze kleine benodigdheden zoals naalden, knopen, boorden en ritsen standaard in ons assortiment.

Bij de minste vragen zullen wij ook altijd klaarstaan met ons professioneel advies!
 

Workshops

Net zoals ons materiaal bieden wij ook een ruim assortiment aan workshops aan. Er zijn zowel workshops voor beginners als gevorderden maar ook workshops die aangepast zijn aan speciale gelegenheden zoals o.a. Babyshowers, vrijgezellenfeesten enzovoort. Er kunnen telkens 6 personen deelnemen per workshop dus wees er snel bij en schrijf je in via onze website. Bovendien hoef je zelf geen materiaal mee te nemen. Een overzicht van wanneer de data plaatsvinden kan je terugvinden op onze website onder het tabblad ‘workshops’.
 

Naaicafé

Tijdens onze openingsuren kan iedereen bij ons ook even genieten en ontspannen van ons Naaicafé. Dit concept geeft jou de mogelijkheid om even te ontsnappen aan het drukke leven zodat je in alle rust met een drankje en een hapje jouw naaiproject kan afmaken. Het naaicafé geeft plaats aan 8 personen dus reserveren op voorhand is noodzakelijk. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden: ga zeker eens kijken op onze website onder het tabblad ‘naaicafé’.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

doe zo verder.... 10 Review door: Nancy
Doe zo voort!!!... 10 Review door: Liesbeth
Vriendelijk, niet opdringerig en... 8 Review door: Jacqueline
Fijne mensen, helpen je graag ve... 9 Review door: Chantal
Doe verder zoals je bezig bent e... 10 Review door: Carine
Nathalie heeft veel geduld met d... 10 Review door: Denise
Heel vriendelijk, behulpzaam en... 10 Review door: Eerdekens