Openingsuren

Maandag 24/01 07:30 - 18:00
Dinsdag 25/01 07:30 - 18:00
Woensdag 26/01 07:30 - 18:00
Donderdag 27/01 07:30 - 18:00
Vrijdag 21/01 07:30 - 18:00
Zaterdag 22/01 09:00 - 12:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Bij Garage Deboutte in Diest gaat alles gesmeerd

Garage Deboutte in Diest, deelgemeente Schaffen, is uw erkende Volkswagen dealer. U vindt in de toonzaal van Garage Deboutte zowel nieuwe als tweedehands personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Ook voor het onderhoud en herstellingen van uw Volkswagen personenwagen of bedrijfsvoertuig zit u goed bij de garage in Diest. Op vlak van koetswerk herstelt Deboutte wagens van alle merken. Bij het tankstation van Shell aan de garage in Diest kan u bovendien gemakkelijk tanken aan een eerlijke prijs. 
 

Autobanden

Garage Deboutte is verdeler van originele Volkswagen autobanden. De garagisten in de garage te Diest kunnen uw beschadigde banden nakijken en vervangen, zodat u met een gerust hart de weg op kan. Ook voor het plaatsen van uw zomer- en winterbanden bent u hier beslist aan het juiste adres! 
 

Carrosseriewerken en koetswerkherstellingen

Heeft u een ongeval, klein of groot, meegemaakt met uw wagen en is er schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen? Garage Deboutte zorgt voor een professionele herstelling volgens de instructies van de fabrikant. Tijdens herstellingen werkt Garage Deboutte met originele onderdelen van Volkswagen. Zo blijft uw Volkswagen goed functioneren en wordt zijn waarde behouden. 
 

Aankoop occasiewagen

Garage Deboutte werkt met My Way, waardoor u hier in vol vertrouwen uw occasiewagen kan kiezen. U krijgt  altijd zekerheid wat betreft leeftijd en kilometerstand van de wagen. Voor aankoop gebeurt nog eens een volledige check-up van de wagen. Na de aankoop geniet u van 1 tot 3 jaar garantie en een uitgebreide naverkoopdienst. Ook na de garantieperiode kan u blijven vertrouwen op professionals die uw voertuig opvolgen, wanneer er zich ook maar een probleem voordoet. 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Salondagen op ZONDAG 16, 23 en 30 januari 2022

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/