Openingsuren

Maandag 26/02 07:30 - 18:00
Dinsdag 27/02 07:30 - 18:00
Woensdag 28/02 07:30 - 18:00
Donderdag 29/02 07:30 - 18:00
Vrijdag 01/03 07:30 - 18:00
Zaterdag 02/03 09:00 - 12:00
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Bij Garage Deboutte in Diest gaat alles gesmeerd

Garage Deboutte in Diest, deelgemeente Schaffen, is uw erkende Volkswagen dealer. U vindt in de toonzaal van Garage Deboutte zowel nieuwe als tweedehands personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Ook voor het onderhoud en herstellingen van uw Volkswagen personenwagen of bedrijfsvoertuig zit u goed bij de garage in Diest. Op vlak van koetswerk herstelt Deboutte wagens van alle merken. Bij het tankstation van Shell aan de garage in Diest kan u bovendien gemakkelijk tanken aan een eerlijke prijs. 
 

Autobanden

Garage Deboutte is verdeler van originele Volkswagen autobanden. De garagisten in de garage te Diest kunnen uw beschadigde banden nakijken en vervangen, zodat u met een gerust hart de weg op kan. Ook voor het plaatsen van uw zomer- en winterbanden bent u hier beslist aan het juiste adres! 
 

Carrosseriewerken en koetswerkherstellingen

Heeft u een ongeval, klein of groot, meegemaakt met uw wagen en is er schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen? Garage Deboutte zorgt voor een professionele herstelling volgens de instructies van de fabrikant. Tijdens herstellingen werkt Garage Deboutte met originele onderdelen van Volkswagen. Zo blijft uw Volkswagen goed functioneren en wordt zijn waarde behouden. 
 

Aankoop occasiewagen

Garage Deboutte werkt met My Way, waardoor u hier in vol vertrouwen uw tweedehands wagen kunt kiezen. U krijgt altijd zekerheid wat betreft leeftijd en kilometerstand van de wagen. Voor aankoop gebeurt nog eens een volledige check-up van de wagen. Na de aankoop geniet u van 1 tot 3 jaar garantie en een uitgebreide naverkoopdienst. Ook na de garantieperiode kan u blijven vertrouwen op professionals die uw voertuig opvolgen, wanneer er zich ook maar een probleem voordoet. Een auto kopen was nog nooit zo makkelijk.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage Deboutte nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond