Hagelandse Takeldienst

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Info

Als je een sleepwagen nodig hebt, bel dan de Hagelandse Takeldienst 

De Hagelandse Takeldienst bestaat reeds meer dan 25 jaar en staan gekend voor hun goede service om je auto vakkundig weg te slepen. Na pech of een ongeluk bieden zij ook vervangende diensten aan zoals het geven van extra assistentie.
 

Depannage

Heb je pech met je wagen of ben je slachtoffer van een ongeluk en het is onmogelijk om verder te rijden wegens veel schade, wanneer je een sleepwagen nodig hebt voor een depannage dan bel je best de Hagelandse Takeldienst uit Diest. Dankzij hun professionele service kunnen ze er binnen de 30 minuten zijn met hun ervaren team om je ongeluk te verzorgen zodat het geen verdere probleem veroorzaakt. 
 

Pechhulp

De Hagelandse Takeldienst is een bedrijf dat jouw wagen vakkundig wegsleept en indien nodig vervangt. Als er iets mis gaat terwijl je naar huis rijdt, dat mag op een zondagavond 18u zijn, aarzel nooit om de Hagelandse Takeldienst te contacteren voordat er andere problemen worden veroorzaakt. 
 

Vervangwagen

Hagelandse Takeldienst biedt na depanagges extra diensten zoals zoals een vervangwagen ter beschikking stellen. Na een takeling kan je dus genieten van deze dienst want dankzij hen kan jij je noodzakelijk verplaatsingen gewoon verder zetten in afwachting van jouw wagen die wordt hersteld. 

 

Ligging en routebeschrijving

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden