Heaven & Earth - Connect your body

Openingsuren

Maandag 01/04 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Gesloten
Zondag 31/03 Gesloten
U kunt steeds mailen of bellen voor een info of een afspraak.
PS. Spreek altijd een bericht in op het antwoordaperaat bij het niet op nemen telefoon, dank u.

Foto’s

Info

Heaven & earth - Connect your Body: Complementaire geneeswijze

 
Wat is complementaire geneeskunde? Wanneer de traditionele geneeskunde soms niet voldoet zijn complementaire behandelingen een oplossing! Het moet gezien worden als een aanvulling op de traditionele geneeskunde. Bij complementaire geneeswijze wordt het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd. Het doel hierbij is de juiste balans te vinden. 
 
Patrick, specialist in complementaire geneeswijze met meer dan 20 jaar ervaring, past Dieptemassage en Triggerpointmassage toe als behandelingsmethode. Door deze behandeling worden verklevingen en blokkaden in de spieren los gemaakt waar door de doorbloeding gestimuleerd wordt en kunnen spieren beter functioneren. Eveneens Tuina is een mogelijkeheid om het bewegings apparaat te ondersteunen.
 
 
Enkele massagebehandelingen
 
Dieptemassage 
Dieptemassage is een diep doordringende behandelingsmethode gesteund op de dermasegmentale reflectoriche werking van de huidsegmenten. Specifieke handgrepen zorgen voor ritmische impulsen op bepaalde huidgebieden, spieren, banden en fasciën met als doel blokkades op te heffen, spanningen te ontladen waardoor het organisme optimaal kan functioneren.
 
  • Triggerpointmassage
Is er op gericht de triggerpoints te deactiveren (uit schakelen ), zodat de spier terug tot rust kan komen en de klachten verminderen.
 
  • Orthomanipulatie of Dorn methode
De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling, die gebruikt worden bij rugklachten of ischiasproblemen. Het mooie van deze methode is dat het eenvoudig en zeer doeltreffend is.
 
Ga zeker eens een kijkje nemen op onze website voor meer uitleg over de andere soorten massages.
 
Healing
 
Ons lichaam bevat zeer veel verschillende energieën. Het is voor de mens vaak zeer moeilijk om deze energieën in evenwicht te houden. Healing is de perfecte oplossing. Het zorgt er voor dat al deze energieën in balans geraken. De aangeboden healings methode is een combinatie van verschillende healings methoden en technieken "Alchemic healing, Violette vlam. Bron en Licht healing ev...".
Doel: u terug in verbinding te brengen met uw eigen ware levens pad van Zijn.
 
Indien u meer informatie wenst over de verschillende healingsmethodes die toegepast worden, ga dan zeker eens kijken op de website.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Nieuws & Promoties

Pijnlijke-stijve Nek

Is een veelvoorkomende optredende klacht. In de meeste gevallen is de oorzaak van een stijve nek gelegen in de spieren. De nekspieren zorgen ervoor dat het hoofd rechtop blijft staan en gedraaid kan worden.
Bel voor een afspraak!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Heaven & Earth  - Connect your body als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

Een aanrader voor wie allerhand... 8,1 Review door: Patrick
Kent zijn vak, snel verbetering... 8,5 Review door: Patrick
Een woord - TOP... 10 Review door: Zuzana