Heaven & Earth - Connect your body

Openingsuren

Maandag 21/01 Na afspraak
Dinsdag 22/01 Na afspraak
Woensdag 16/01 Na afspraak
Donderdag 17/01 Na afspraak
Vrijdag 18/01 Na afspraak
Zaterdag 19/01 Gesloten
Zondag 20/01 Gesloten
U kunt ons steeds mailen of bellen voor een info of een afspraak.
PS. Spreek altijd een bericht in op het antwoordaperaat bij het niet op nemen telefoon, dank u.

Foto’s

Info

Heaven & earth - Connect your Body: Complementaire geneeswijze

 
Wat is complementaire geneeskunde? Wanneer de traditionele geneeskunde soms niet voldoet zijn complementaire behandelingen de oplossing! Het moet gezien worden als een aanvulling op de traditionele geneeskunde. Bij complementaire geneeswijze wordt het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd. Het doel hierbij is de juiste balans te vinden. 
 
Patrick, specialist in complementaire geneeswijze, past orthomanipulatie of dorn toe als behandelingsmethode. Door deze behandeling zal hij, door het uitvoeren van zachte manipulaties, de blokkades of scheefstand van bepaalde gewrichten kunnen verhelpen.
 
 
Enkele massagebehandelingen
 
Dieptemassage 
Dieptemassage is een diep doordringende behandelingsmethode gesteund op de dermasegmentale reflectoriche werking van de huidsegmenten. Specifieke handgrepen zorgen voor ritmische impulsen op bepaalde huidgebieden, spieren, banden en fasciën met als doel blokkades op te heffen, spanningen te ontladen waardoor het organisme optimaal kan functioneren.
 
  • Triggerpointmassage
is er op gericht de triggerpoints te deactiveren (uit schakelen ), zodat de spier terug tot rust kan komen en de klachten verminderen.
 
  • Orthomanipulatie of Dorn methode
De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling, die gebruikt worden bij rugklachten of ischiasproblemen. Het mooie van deze methode is dat het eenvoudig en zeer doeltreffend is.
 
Ga zeker eens een kijkje nemen op onze website voor meer uitleg over de andere soorten massages.
 
Healing
 
Ons lichaam bevat zeer veel verschillende energieën. Het is voor de mens vaak zeer moeilijk om deze energieën in evenwicht te houden. Healing is de perfecte oplossing. Het zorgt er voor dat al deze energieën in balans geraken. De aangeboden healings methode is een combinatie van verschillende healings methoden en technieken "Alchemic healing, Violette vlam. Bron en Licht healing ev...".
Doel: u terug in verbinding te brengen met uw eigen ware levens pad van Zijn.
 
Indien u meer informatie wenst over de verschillende healingsmethodes die toegepast worden, ga dan zeker eens kijken op de website.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie Heaven & Earth  - Connect your body 2018

Nieuws & Promoties

Dieptemassage in Diest!

Een dieptemassage kan verbetering bieden bij allerhande spierklachten. Bijvoorbeeld gespannen nek -en schouderspieren of lage rugklachten kunnen door dieptemassage verholpen worden. Hebt u soms last van uw spieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Open bijlage

Preventieve TuiNa 20% korting.

Preventieve TuiNa brengt U terug in evenwicht. Zo dat men relaxt aan het nieuwe jaar kan starten. Nu 20% korting op eerste sessie.
Maak nu een afspraak!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Heaven & Earth  - Connect your body als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina