Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 GeslotenGesloten
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Heaven & earth: De complementaire geneeswijze

Wat is complementaire geneeswijze? Wanneer de traditionele geneeskunde soms niet voldoet zijn complementaire behandelingen misschien een oplossing! Het moet gezien worden als een aanvulling op de traditionele geneeskunde. Bij de complementaire geneeswijze wordt het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd. Het doel hierbij is de juiste balans te vinden. 
 
Patrick, specialist in de complementaire geneeswijze met meer dan 20 jaar ervaring, past Dieptemassage ,Triggerpointmassage en Tuina toe als behandelingsmethode. Door deze behandeling worden verklevingen en blokkaden in de spieren los gemaakt waar door de doorbloeding gestimuleerd wordt en de spieren vanzelf beter kunnen functioneren. Een andere mogelijkheid om het bewegingsapparaat te ondersteunen is Tuina.
 
Hier ziet u enkele van de aangeboden behandelingen:
 

Dieptemassage 

Dieptemassage - deep-tissie massage is een diep doordringende behandelingsmethode. Specifieke handgrepen zorgen voor ritmische impulsen op bepaalde huidgebieden, spieren, banden en fasciën met als doel blokkades- verklevingen op te heffen en spanningen te ontladen waardoor het organisme optimaal kan functioneren. 

Triggerpointmassage

Deze speciale techniek is er op gericht de triggerpoints (spierknoppen) te deactiveren, zodat de spier terug tot rust kan komen en de klachten verminderen.
 

Tuina

Tuina is een therapeutische massage vorm en onderdeel van de Traditionele Chinece gezondheidszorg. Het gebruik van Tuina is gebaseerd op de basistheorie van de TCG. De indicaties zijn hoofdzakelijk orthopedische (spier-, bot- en gewrichtsklachten). 
Tuina bestaat grotendeels uit Chinese medische massage, gewrichtsmanipulaties en oefeningen. Door deze technieken worden obstructies in de meridianen verdreven, de Qi - en bloed (Xue) -circulatie bevorderd, de "soft tissues" (weke delen) geheeld,  het zenuw­stelsel gereguleerd en de gewrichtsmobiliteit verbeterd.

De kindertuina is een specialisatie specifiek bedoeld voor baby’s en kleine kinderen (0 tot ongeveer 8jaar). Het is een effectieve, eenvoudige en kindvriendelijk methode om allerlei ziektes en aandoeningen te behandelen. o.a. diarree, constipatie, abdominale pijn, braken, hoesten, verkoudheid, koorts, astma, bedplassen, nachtelijk huilen.
 
 

Orthomanipulatie of Dornmethode

De Dornmethode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling, die gebruikt wordt bij rugklachten of ischiasproblemen. Het mooie van deze methode is dat het eenvoudig en toch zeer doeltreffend is.

Ga zeker eens een kijkje nemen op onze website voor meer uitleg over de andere soorten massages.
 

Healing

Ons lichaam bevat zeer veel verschillende energieën. Het is voor de mens vaak zeer moeilijk om deze energieën in evenwicht te houden. Healing is de perfecte oplossing. Het zorgt er voor dat al deze energieën in balans geraken. De aangeboden healingsmethode bij Heaven & earth is een combinatie van verschillende healingsmethoden en -technieken, waaronder Alchemic healing, Violette vlam, Bron en Lichthealing etc.

Het doel: u terug in verbinding brengen met uw eigen ware levenspad van Zijn.
 
Wenst u meer informatie over de verschillende healingsmethodes die toegepast worden? Ga dan zeker eens kijken op de website

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Heb ook jij deze klachten ? Hoofdpijn, Rugpijn, Nek- en schouderklachten, tenniselleboog, stijfheid, klachten door slechte houding, e.a. ? Wij verminderen deze pijnen / klachten. Maak een afspraak voor een complementaire geneeswijze met positieve resultaten.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Een aanrader voor wie allerhand... 8,1 Review door: Patrick
Kent zijn vak, snel verbetering... 8,5 Review door: Patrick
Een woord - TOP... 10 Review door: Zuzana