Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraak
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 06/12 Na afspraak
Donderdag 07/12 Na afspraak
Vrijdag 08/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Gesloten
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Nieuw Nu! online Reserveren!

Heaven & earth: De complementaire geneeswijze

Wat is complementaire geneeswijze? Wanneer de traditionele geneeskunde soms niet voldoet zijn complementaire behandelingen misschien een oplossing. Het moet gezien worden als een aanvulling op de traditionele geneeskunde. Bij de complementaire geneeswijze wordt het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd. Het doel hierbij is de juiste balans te vinden. Met onze alternatieve zorgen kunnen zij u helpen.
 

Geneeswijzen door massage

Patrick van Heaven & Earth - Connect your body is dé specialist in de complementaire geneeswijze met meer dan 20 jaar ervaring, past dieptemassage ,triggerpointmassage en tuina toe als behandelingsmethode. Door deze behandeling worden verklevingen en blokkaden in de spieren los gemaakt waar door de doorbloeding gestimuleerd wordt en de spieren vanzelf beter kunnen functioneren. Een andere mogelijkheid om het bewegingsapparaat te ondersteunen is Tuina.
 

Dieptemassage 

Dieptemassage en Deep-tissie massage is een diep doordringende behandelingsmethode die wordt uitgevoerd door Heaven & Earth - Connect your body. Specifieke handgrepen zorgen voor ritmische impulsen op bepaalde huidgebieden, spieren, banden en fasciën met als doel blokkades- verklevingen op te heffen en spanningen te ontladen waardoor het organisme optimaal kan functioneren. 
 

Triggerpointmassage

Alternatieve gezondheid is ontzettend belangrijk om de juiste balans in uw leven te vinden. De triggerpointmassage is speciale techniek die Heaven & Earth - Connect your body aanbiedt en is er op gericht de triggerpoints (spierknoppen) te deactiveren, zodat de spier terug tot rust kan komen en de klachten verminderen. In combinatie met dieptemassage om nog beter resultaat.
 

Tuina

Tuina is een therapeutische massage vorm en onderdeel van de Traditionele Chinese gezondheidszorg en wordt zorgvuldig uitgevoerd door Heaven & Earth - Connect your body. Het gebruik van Tuina is gebaseerd op de basistheorie van de TCG. De indicaties zijn hoofdzakelijk orthopedische (spier-, bot- en gewrichtsklachten). Tuina bestaat grotendeels uit Chinese medische massage, gewrichtsmanipulaties en oefeningen. Door deze technieken worden obstructies in de meridianen verdreven, de Qi - en bloed (Xue) -circulatie bevorderd, de "soft tissues" (weke delen) geheeld,  het zenuw­stelsel gereguleerd en de gewrichtsmobiliteit verbeterd. Eveneens wordt er gebruik gemaakt van cupping - moxa en gua cha.
Nieuw! Tuinamassage voor pre en post long-covid klachten. Heb jij hier al geruime tijd last van, misschien kan dit verlichting of een oplossing zijn?. Neem dan contact op.
 

Kindertuina

De kindertuina is een specialisatie specifiek bedoeld voor baby’s en kleine kinderen (0 tot ongeveer 8jaar). Het is een effectieve, eenvoudige en kindvriendelijk methode om allerlei ziektes en aandoeningen te behandelen. o.a. diarree, constipatie, abdominale pijn, braken, hoesten, verkoudheid, koorts, astma, bedplassen, nachtelijk huilen. Vraag er meer over bij Patrick van Heaven & Earth - Connect your body.
 

Functioneel Lichaamswerk

Met functioneel bodywork van Heaven & Earth - Connect your body zal u zich snel beter voelen. Het is een combinatie van technieken op basis van de Anatomy Trains. Het doel van deze aanpak is om de immobiliteit van het lichaam te verminderen, compensatie en myofaciale verlossing te bekomen. U zal ervaren dat uw lichaamshouding en uw bewegelijkheid opmerkelijk verbeteren. Voor deze positieve resultaten maakt Patrick Laceur gebruik van onder andere dieptemassage, Tuina massage en faciale release technieken. 
 

Orthomanipulatie of Dornmethode

De Dornmethode is een alternatieve, doch zachte wervel- en gewrichtsbehandeling, die gebruikt wordt bij rugklachten of ischiasproblemen. Het mooie van deze methode is dat het eenvoudig en toch zeer doeltreffend is. Net zoals alle andere alternatieve behandelingen. Ga zeker eens een kijkje nemen op de website van Heaven & Earth - Connect your body voor meer uitleg over de andere soorten massages.
 

Healing

Ons lichaam bevat zeer veel verschillende energieën. Het is voor de mens vaak zeer moeilijk om deze energieën in evenwicht te houden. Healing bij Heaven & Earth - Connect your body is de perfecte oplossing. Het zorgt er voor dat al deze energieën in balans geraken. De aangeboden healingsmethode bij Heaven & earth - Connect your body is een combinatie van verschillende healingsmethoden en -technieken, waaronder Alchemic healing, Violette vlam, Bron en Lichthealing etc. Het doel is om u terug in verbinding brengen met uw eigen ware levenspad van Zijn. Wenst u meer informatie over de verschillende healingsmethodes die toegepast worden? Ga dan zeker eens kijken op de website

Reviews door klanten van Heaven & Earth - Connect your body

8,1 Patrick op 2019-01-07 om 19:40:26
Een aanrader voor wie allerhande spierpijnen heeft.
8,5 Patrick op 2019-01-07 om 19:38:12
Kent zijn vak, snel verbetering van schouderpijn. aanrader.
10 Zuzana op 2018-12-05 om 22:37:45
Een woord - TOP
10 Raf op 2018-11-30 om 20:50:39
Heel goede therapeut voor rugklachten, schouder en nek problemen. Helpt je ook bij andere gezondheidsklachten.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Heaven & Earth - Connect your body een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond