Andere belangrijke handelaars

Hof te Rhode

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Gesloten op maandag. 
Eindejaarsactie van Hof te Rhode
Eindejaarsactie van Hof te Rhode
 

Info

Culinair genieten

Een feest zonder zorgen? Een stijlvol feest in een oase van rust en groen ? Of kiest u voor een groots dinner of een feest in intieme kring?Dan bent u bij Hof te Rhode in Schaffen aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar verzorgt Felix en zijn team feest op locatie en in hun eigen prachtige feestzaal  in de Rodestraat.


De feestzalen

De verschillende feestzalen van Hof te Rhode bieden voor elk wat wils: de statige Feestzaal, de wintertuin, het Salon en het Salon Biss hebben elk hun eigen typische stijl en mogelijkheden. Of gaat u voor de inzegening van je huwelijk in de tuin? Dat kan, net als overnachten in de bruidssuite of de gastenkamers. De idyllische tuin vormt tevens de perfecte locatie voor uw receptie in het groen, voor uw babyborrel en voor uw fotoshoot.
 

Zakelijke evenementen

Hof te Rhode stelt zich ook open voor allerlei zakelijke evenementen. Wilt u binnenkort een congres of seminarie organiseren? Of toch liever een teambuilding, bedrijfsfeest, businessmeeting, enz? Dan bent u hier tevens aan het juiste adres! 


Samen genieten van een klein of een groot feest … in een mooie zaal of in prachtige tuinen doe je in vertrouwen in Diest, in Hof te Rhode.
Een feest voor ieders smaakpapillen, dat biedt Felix Alen en zoon Levi u alleszins aan zodat er ook nadien een blijvende herinnering gevormd wordt!
 

Catering aan huis

Vindt uw activiteit elders plaats? Dan verzorgt onze catering- en traiteurafdeling uw feest of evenement waar u maar wilt. Contacteer Hof te Rhode en u zit gegarandeerd goed mede danzij de ligging en ruime parking.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Hof te Rhode als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief