Immo Arnauts

Openingsuren

Maandag 19/11 Na afspraak
Dinsdag 20/11 Na afspraak
Woensdag 14/11 Na afspraak
Donderdag 15/11 Na afspraak
Vrijdag 16/11 Na afspraak
Zaterdag 17/11 Na afspraak
Zondag 18/11 Na afspraak
U mag mij iedere dag contacteren tussen 9u en 20u voor een afspraak.

Info

Immo Arnauts: verkoop snel en slim in 30 dagen!

Op zoek naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij de verkoop of verhuur van uw onroerend goed in regio Diest, Halen?
Dan bent u bij Immo Arnauts in de Hasseltsestraat aan het juiste adres! 
 

Uw woning of pand verkopen

Door haar uitgebreide ervaring op de vastgoedmarkt kan zaakvoerster Lily u steeds voorzien van gepast advies en een eerlijke prijs voor uw huis, appartement of pand.

Verkoop samen met Immo Arnauts en bespaar op ereloon, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Vraag nu uw gratis adviesgesprek en een gratis waardebepaling aan.
 

Immobiliën

Als BIV erkend vastgoedmakelaar biedt Immo Arnauts u een gedegen en professionele begeleiding. Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen.

Met een uitstekende service, verschillende adverteerkanalen en een eigen website springt deze vastgoedexperte graag in de bres om haar klanten een vlotte en faire verkoop te kunnen garanderen.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Kangoeroewoning met 5 slaapkamers!

Ruime kangoeroewoning op 4a 73 ca, zeer rustige ligging aan een met grasveld en bomen aangelegd pleintje, op wandelafstand van het centrum van Diest. In 2000 werd de woning volledig gerenoveerd en heeft 5 slaapkamers, garage en prachtig aangelegde tuin.

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Immo Arnauts als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden