Openingsuren

Maandag 10/05 09:00 - 17:00
Dinsdag 11/05 09:00 - 17:00
Woensdag 12/05 09:00 - 17:00
Donderdag 06/05 09:00 - 17:00
Vrijdag 07/05 09:00 - 16:30
Zaterdag 08/05 GeslotenGesloten
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Info

Eindejaarsactie

Dit jaar hebben we extra ons best gedaan en een spetterende eindejaarsactie op poten gezet voor onze klanten. De prijzenpot is maal 4 EN...er is meer.
Onze klanten kunnen zelfs gigantische marketing- en reclamebudgetten winnen.
En het personeel van onze klanten hebben een dubbele kans om te winnen. 
Nooit gezien...alle KMO's, personeel van onze klanten, klanten van onze klanten EN ONZE KLANTEN ZELF, kunnen dit jaar WINNEN. Al onze klanten hebben een GOUDEN loginnummer via mail ontvangen. Die kunnen ze gemakkelijk bekendmaken en iedereen die hun lief is laten meedoen. 
PRIJZEN: 2 x 2 personen naar Dubai, iPhome, cadeaubonnen, reis naar Athena Beach Hotel in Cyprus,een hippe scooter, gastronomische diners, wellnessarragementen, marketing- en reclamebudgetten, inkomtickets van Chippendeals, Tomorrowland, Phopsaland, Suikerrock, Omloop het Nieuwsblad, Rode Duivels, komische show van Erhan Demirci, Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht, enz...enz...enz...
Ga langs bij de deelnemende handelaars. U vindt ze op Handelsgids.be als je zoekt naar Eindejaarsactie. Doe mee !!!
 

Awarduitreiking weer anders

Ook dit jaar zal de Awarduitreiking van de Vriendelijkste Handelaar weer anders zijn, alhoewel.... Aangezien vorig jaar iedereen het zo fantastisch vond, gaan we toch dezelfde richting uit. De nadruk zal nog meer op de komische liggen. Vanaf eind december kunnen onze trouwe klanten hun plaatsen reserveren. Er zijn Awarduitreikingen die gedaan worden door Miss België, de enige Miss in de wereld die mooier in het echt is als op foto, en er zijn 2 soorten komische shows. Erhan demirci is nog niet zo gekend maar is super goed. De show van Jacques Vermeire met Ruben Van Gucht, twee bekende fenomenen, zijn natuurlijk ook de moeite om te gaan kijken. Twee verschillendeshows, keuze is aan onze klanten.
Tijdig reserveren. Lees de KMO nieuwsbrieven om op de hoogte te zijn.
 

Vriendelijkste handelaar en reviews

Iedere handelaar die op Handelsgids.be vermeld staat kan quoteringen en reviews krijgen van hun klanten. Door de quoteringen kunnen zij gekroond worden tot Vriendelijkste Handelaar vande gemeente. Wat echter VEEL BELANGRIJKER is, dat het ook een meetstaaf is voor hunzelf en waar ze veel kunnen van leren. Met de tips die ze krijgen van hun klanten kunnen ze immers hun zaak steeds maar verbeteren. Verbeteren wil zeggen meer verkopen, meer omzet betekent meer winst. Onlangs is het nog bewezen dat dit beste middel is om te overleven, KLANTVRIENDELIJKHEID. Dus zij die klagen over oa het online verkopen dat daardoor hun zaak slecht 'draait' zouden best eerst eens kijken wat ze kunnen verbeteren op gebied van klantvriendelijkheid. En dat is natuurlijk naar hun klanten toe, maar ook hun personeel en leveranciers. Handelsgids probeert al jaren hierop te wijzen,  de aandacht op te trekken en te helpen met de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar. Geef de lokale handelaars een quotering en een review.


 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief