Openingsuren

Maandag 05/06 10:00 - 00:00
Dinsdag 30/05 10:00 - 00:00
Woensdag 31/05 10:00 - 00:00
Donderdag 01/06 10:00 - 00:00
Vrijdag 02/06 10:00 - 02:00
Zaterdag 03/06 10:00 - 02:00
Zondag 04/06 10:00 - 00:00

Info

Nicky's Catwalk

Taverne restaurant Nicky's Catwalk op de Grote Markt in Diest is zowel een taverne als een restaurant met heerlijke gerechten, lekkere huiswijn en een zeer klantvriendelijke bediening. De eetgelegenheid staat iedere dag weer voor u klaar met een keuken die doorlopend open is tot ’s avonds. Het is een zeer aangename plek om een fantastische maaltijd te nuttigen, een snelle snack of om gewoon van een lekker drankje te genieten. Nicky’s Catwalk biedt u een grote keuze in verschillende lichtere snacks of volwaardige gerechten, kindergerechten en desserts. De bediening is vlot en vooral erg vriendelijk. Zij behaalde een mooie score van 8.97/10 op klantvriendelijkheid. Het is ook aangenaam vertoeven op het terras tussen de historische gebouwen in het centrum van Diest. 

 

Snacks voor uw kleine honger

Bij Nicky’s Catwalk bent u welkom om een kleine snack te nuttigen. Wenst u een lekkere croque, een omelet of spiegelei, of liever een broodje of een tas soep? Iedereen vindt hier wel iets om zijn kleine honger te stillen in een gezellige omgeving. 
 

Vis en vleesgerechten

Op de kaart van Nicky’s Catwalk staan een aantal visgerechten waaronder lekkere garnaalkroketten, maar ook de meer luxueuze kreeft. Ook vleesliefhebbers genieten hier van een zeer ruime keuze. De steak wordt alvast perfect gebakken.
 

Vegetarisch eten

Daarnaast kan u opteren voor vegetarische schotels, exotische wokgerechten of een ruime keuze lekkere pasta's. Nicky’s Catwalk is van alle markten thuis! 
 

Kindergerechten

In dit kindvriendelijke restaurant worden uw kinderen graag voorzien van chickennuggets of fishsticks met frietjes, kinderspaghetti, of een lekkere curryworst met frietjes.
 

Cocktails en wijnen

Er is een uitgebreide keuze aan lekkere betaalbare coctails. De wijnkaart is voorzien van tientalle wijnen waarin iedereen zijn gading vindt.


Parking

Parking is er voor de deur op de Grote Markt of in de omgeving.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Nicky's Catwalk een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond