Openingsuren

Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 13:00 - 18:00
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/05 13:00 - 18:00
Vrijdag 07/05 13:00 - 18:00
Zaterdag 08/05 13:00 - 18:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Pand 55 te Diest beschikt over een zeer groot aanbod gordijnen en tapijten, op maat gemaakt. Zo maakt de decoratiespecialist een mooi geheel van iedere ruimte binnen uw woning.
 

Paneelgordijnen

Raamdecoratie in de vorm van panelen is erg geschikt om grote ramen te bedekken. De collectie paneelgordijnen bij Pand 55 beschikt over ontwerpen met een moderne of gezellige uitstraling. Paneelgordijnen bepalen niet alleen mee de sfeer in een ruimte, maar werken ook isolerend dankzij de stilstaande luchtlaag tussen het raam en de gordijnen.
 

Overgordijnen

Wilt u uw privacy verhogen en het zonlicht buiten houden? Dan zijn overgordijnen een geschikte keuze voor wie ook op zoek is naar gordijnen die van iedere kamer een sfeervol geheel kunnen maken.
 

Rolgordijnen

Pand 55 beschikt over een mooi aanbod rolgordijnen. Deze gordijnsoort is in alle ruimtes toepasbaar en past in iedere woonstijl. Rolgordijnen vormen een mooie keuze dankzij hun compacte karakter en gebruiksgemak.
 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen combineren de praktische voordelen van rolgordijnen met de elegantie van overgordijnen. Deze raamdecoratie zorgt het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur en past zowel in een strak als in een klassiek interieur.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Raamdecoratie

Uw interieur is aan verfrissing toe ? Kies voor optrekgordijnen. Deze vouwen zich zowel naar boven als naar beneden en is daardoor eenvoudig in te stellen op de door jou gewenste hoogte. Ze nemen weinig ruimte in en zijn daarom geschikt voor elk type raam.

Open bijlage

Nood aan advies op maat ivm uw raamdecoratie of ben je op zoek naar een nieuwe comfortabele fauteuil van Passe Partout? Wij blijven open op afspraak!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief