Openingsuren

Maandag 08/03 Gesloten
Dinsdag 09/03 09:00 - 12:30
Woensdag 10/03 09:00 - 12:30
Donderdag 04/03 09:00 - 12:30
Vrijdag 05/03 09:00 - 17:00
Zaterdag 06/03 10:00 - 13:30
Zondag 07/03 Gesloten

Foto’s

Info

Bij schoonheidssalon Patrice in Diest kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, gaande van een relaxerende voetmassage tot een medische pedicure, een huidverjonging en een behandeling die onzuiverheden op het gelaat verwijdert. Het gezellige schoonheidssalon heeft een eigen parking en is voorzien van moderne toestellen om bij te blijven met de trends inzake lichaamsverzorging en schoonheid.
 

Diamond Peel

Heeft u last van een vette, verstopte, onreine huid met lijntjes, rimpels en grove poriën? Is uw huid beschadigd door de zon? Wilt u pigmentvlekken en ouderdomsvlekken laten verwijderen? De Diamond Peel van Patris in Diest is uitermate geschikt voor al deze problemen. De behandeling verwijdert onzuiverheden op de huid, maakt de huid gladder en egaler en gaat de bloedcirculatie activeren.

Deze peeling kan op elk type huid toegepast worden om zo zelfs de meest gevoelige huiden te behandelen. Na een de behandeling bij Patris merkt u meteen dat de huid er frisser, stralender en vitaler uitziet en is er een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.
 

Anti age behandeling

Patris in Diest zorgt voor een jongere huid. De Beauty Defect Repair is een professionele, grensoverschrijdende en innovatieve kuurmethode die de huid intensief jonger maakt en geschikt is voor elk huidtype. De resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar en blijven wekenlang opvallen.
 

Medische pedicure

Hebt u last van een halsstarrige likdoorn, kalknagels, wratten, ingegroeide teennagels of pijnlijke eelt? Voor al uw voetproblemen staat Patris klaar met een medische voetverzorging. U kan op maandag rekenen op een huisbezoek voor uw medische pedicure.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Blijf zo verder doen.rnBeste... 9 Review door: Joanna
Beste wensen voor 2021.... 9,7 Review door: Ingrid
Top service!... 8,2 Review door: Aaron
Goede zaak... 7,9 Review door: Wout
Ik wens Patris voor het volgende... 10 Review door: Joanna
Steeds vriendelijk, een aangenam... 9,8 Review door: Ingrid
prima service... 9 Review door: Marleen