Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 09:00 - 12:30
Woensdag 30/09 09:00 - 12:30
Donderdag 01/10 09:00 - 12:30
Vrijdag 25/09 09:00 - 17:00
Zaterdag 26/09 10:00 - 13:30
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij schoonheidssalon Patrice in Diest kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen, gaande van een relaxerende voetmassage tot een medische pedicure, een huidverjonging en een behandeling die onzuiverheden op het gelaat verwijdert. Het gezellige schoonheidssalon heeft een eigen parking en is voorzien van moderne toestellen om bij te blijven met de trends inzake lichaamsverzorging en schoonheid.
 

Diamond Peel

Heeft u last van een vette, verstopte, onreine huid met lijntjes, rimpels en grove poriën? Is uw huid beschadigd door de zon? Wilt u pigmentvlekken en ouderdomsvlekken laten verwijderen? De Diamond Peel van Patris in Diest is uitermate geschikt voor al deze problemen. De behandeling verwijdert onzuiverheden op de huid, maakt de huid gladder en egaler en gaat de bloedcirculatie activeren.

Deze peeling kan op elk type huid toegepast worden om zo zelfs de meest gevoelige huiden te behandelen. Na een de behandeling bij Patris merkt u meteen dat de huid er frisser, stralender en vitaler uitziet en is er een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.
 

Anti age behandeling

Patris in Diest zorgt voor een jongere huid. De Beauty Defect Repair is een professionele, grensoverschrijdende en innovatieve kuurmethode die de huid intensief jonger maakt en geschikt is voor elk huidtype. De resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar en blijven wekenlang opvallen.
 

Medische pedicure

Hebt u last van een halsstarrige likdoorn, kalknagels, wratten, ingegroeide teennagels of pijnlijke eelt? Voor al uw voetproblemen staat Patris klaar met een medische voetverzorging. U kan op maandag rekenen op een huisbezoek voor uw medische pedicure.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ik wens Patris voor het volgende... 10 Review door: Joanna
Steeds vriendelijk, een aangenam... 9,8 Review door: Ingrid
prima service... 9 Review door: Marleen
Heel vriendelijk en spontaan... 8 Review door: Greet
.... 10 Review door: Fabienne
Gewoon super!... 10 Review door: Maddy
Patris is top!... 9 Review door: Emile