Openingsuren

Maandag 11/12 08:00 - ...
Dinsdag 12/12 08:00 - ...
Woensdag 13/12 06:30 - ...
Donderdag 14/12 08:00 - ...
Vrijdag 15/12 08:00 - ...
Zaterdag 09/12 08:00 - ...
Zondag 10/12 08:30 - ...

Info

Zin in een lekker drankje op een gezellig terras of in een trendy interieur middenin de Grote Markt van Diest? Dan is Schmedz de plek die u zoekt!
 

Bieren, wijn, cocktails, frisdranken, champagne, cava …

Schmedz is een moderne maar gezellige taverne pal in het centrum van Diest. U kan er, naast het mooie uitzicht op de Grote Markt, genieten van een brede selectie aan lekkere dranken. Deze gaan van koele frisdranken tot verfijnde wijnen, luxueuze champagne en cava, een ruim gamma aan exotische cocktails en enkele sterke dranken, waaronder gin, rum, whisky en cognac. Voor de liefhebbers zijn ook lekkere warme dranken een optie: geniet van een lekkere warme chocomelk of verkwikkende koffie.
 

Heerlijke hapjes, snacks en ijsjes

Voor wie een kleine (of grote) honger voelt opkomen heeft Schmedz ook heel wat lekkers te bieden. Zo vindt u er onder meer een breed gamma lekkere pasta’s, waaronder de specialiteit van het huis, klassieke spaghetti bolognaise! Voor de zoetebekken onder u zijn er uitgebreide ijscoupes te verkrijgen, smakelijk!
 

Verwarmd terras en live muziek

U komt echter niet enkel naar Schmedz voor een lekker drankje of een heerlijke snack, u komt ook voor de ambiance! Deze wordt, naast het mooie uitzicht op de markt, verzorgd door het gezellige terras dat in de wintermaanden verwarmd wordt. Daarnaast wordt er regelmatig opgetreden door live bands en Dj’s, wat keer op keer weer een leuke avond garandeert!
 
Bent u op zoek naar een plek in Diest om op uw gemak te genieten van een lekker drankje in het zonnetje of op een aangenaam verwarmd terras? Dan zit u goed bij Schmedz.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schmedz (sedert 1879) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond