Openingsuren

Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Gesloten

Info

SG Kapper aan huis is jouw huiskapper regio Diest

Stiers Guy maakt het jou heel gemakkelijk. Vanaf nu moet je niet meer de deur uit wanneer het tijd eens voor een kappersbeurt. Bij SG Kapper aan huis zijn zowel dames als heren en kinderen meer dan welkom om een afspraak te maken voor een wasbeurt, nieuwe coupe en ook voor de nieuwste barbier technieken.
 

Dameskapper aan huis

Voor dames moeten de dagen soms veel langer duren om alles in orde te krijgen. Laat staan dat je nog een afspraak moet inplannen om je te verplaatsen naar een kapsalon. Deze tijden zijn nu voorbij dankzij SG Kapper aan huis. Guy komt aan huis en zorgt voor een wasbeurt met de beste shampoo, een knipbeurt en haarkleuringen naar wens en een professionele brushing. 
 

Barbier aan huis

Ook de heren worden zeker niet vergeten bij SG Kapper aan huis. Maak het je vanaf nu makkelijk en maak een afspraak met Guy om je bakkebaarden, snor, baard en haren te verzorgen vanuit jouw eigen woning. Guy is op de hoogte van de beste barbier technieken, zodat de heren in een mum van tijd weer fris voor de dag kunnen komen. 
 

Kindersnit aan huis

Voor kinderen is het niet altijd even makkelijk om zich comfortabel te voelen in een kapsalon. Alles is nieuw en er zijn allemaal mensen die ze niet kennen waardoor ze zich op hun ongemak voelen. Om deze reden is het niet altijd simpel om een goede kindersnit aan te meten. Dankzij SG Kapper aan huis kunnen de kinderen lekker ontspannen in hun eigen omgeving terwijl ze voorzien worden van een professionele kindersnit. 

Maak nu je afspraak bij SG Kapper aan huis en Guy zorgt voor de rest!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je SG Kapper aan huis een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond