Verhuur Tenten Handelsgids

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Woensdag 29/05 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Donderdag 30/05 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 12:3013:00 - 16:30
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Verhuur van tenten voor braderie, recepties, evenementen...

Ga je binnenkort een gezellige braderie organiseren, maar is de zaak net iets te klein of voorspellen ze regen? Dan kan een stevige en degelijk tent de oplossing zijn. Je kan bij Handelsgids meerdere tenten huren. We hebben 2 formaten ter beschikking. 2 Tenten van 3 meter breed en 4,5 meter lang. Deze zijn voorzien van zijwanden. Zo moeten je klanten niet in de kou staan bij eventueel guur weer. Wil je graag een tent huren die je snel kan opzetten dan is dit het perfecte model hiervoor. Deze handige plooitenten hebben een stevig plooisysteem. Er worden gewichten meegeleverd van 15 kg per voet. Zo kan je deze witte tenten ook makkelijk plaatsen op straat of op andere verharde ondergronden. Als het feest gedaan is kunnen deze ook weer makkelijk weggeborgen worden in een handige draagtas. Wil je liever een groter feest geven voor familie en vrienden? Dan is onze witte partytent van 5 meter breed en 10 meter lang hier zeker geschikt voor. Ook deze tent is voorzien van zijwanden. Je kan al één of meerdere tenten huren aan dagtarief, maar ook voor een weekend of per week kan je bij Handelsgids hiervoor terecht. Meer info zie bovenaan en klik op de knop: Mijn Shop.
 

Gratis tent voor onze trouwe klanten

Handelaars die klant zijn bij handelsgids mogen bovenstaande plooitent (4m50 x 3 meter) gratis huren voor hun event voor maximum 3 dagen. Elke klant kan 1 keer per jaar zo een tent boeken naargelang beschikbaarheid. Hiervoor stuur je een mailtje naar marketing@handelsgids.be. Dit is weer één  van de vele voordelen om klant te zijn bij Handelsgids.be. 
 

Semi-professionele plooitent

Niets zo handig als een tent die je in een mum van tijd klaarstaat voor gebruik. Dankzij Handelsgids kun je een plooitent huren die je kunt opzetten in minder dan één minuut tijd. Zo kan je jouw stand op een event, braderie of feest nog meer laten opvallen. De semi-professionele tent is voorzien van een handige draagtas waardoor het makkelijk te vervoeren is. De afmetingen zin 3m breed en 4,5m lang. De tent is voorzien van zijwanden die je erbij kan gebruiken. 
 

Partytent

Heb je een leuk buitenfeest in het verschiet, maar nog geen tent, contacteer dan Handelsgids. Wij verhuren een partytent van hoge kwaliteit met inclusief zijwanden tegen wind en regen. De kleur van de tent is standaard wit en heeft als afmetingen: 5m breed en 10m lang. Er wordt geen reclame vermeld van Handelsgids. Je kunt deze partytent huren voor een dag, een weekend of een week. 
 

Terrasverwarmer met gasfles

We zitten al zo vaak binnen dat wanneer we een feest kunnen organiseren, we dit het liefst buiten doen. Het weer is niet altijd even prachtig, maar niet getreurd. Je hoeft je avontuurlijke plannen niet op te bergen want Handelsgids brengt de oplossing. Je kunt bij ons niet alleen tenten, ook een terrasverwarmer kan je huren voor een bepaalde periode. De verwarmer is inclusief een grote gasfles. Dit is ideaal voor als het weer kouder wordt en graag nog wilt genieten van de buitenlucht. 
 

Staantafels met witte hoezen

Is het opnieuw tijd voor de jaarlijkse braderie, of organiseer je een buitenfeest en ben je nog op zoek naar staantafels? Bij Handelsgids kan je vanaf nu makkelijk materiaal huren aan degelijke prijzen. Wij hebben staantafels met witte hoezen te huur. Heb je ze nodig voor een dag, een weekend of zelfs een week? Contacteer ons en je feest zal gezellig ingekleed zijn met deze staantafels. 
 

Professionele ijsblokjesmachine

Hou je dranken gekoeld met een professionele ijsblokjesmachine te huren. Handelsgids verhuurt een ijsmachine die je makkelijk kunt aansluiten op het leidingwater. Het machine heeft een capaciteit van 45 kg/24h en is volledig automatisch afgesteld. Serveer de meest gekoelde dranken en cocktails op jouw event. 

Ligging en routebeschrijving