Openingsuren

Maandag 16/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Hebben uw voeten nood aan een deugddoende verzorging in de vorm van een professionele pedicure? Zou u graag uw nagels in een ander kleurtje laten lakken? Wel, u hoeft er niet eens meer het huis voor uit! Zorgvoetje uit de Wezelbaan in Diest voorziet u van een professionele pedicure en nagelverzorgingsdienst in het comfort van uw eigen woning!
 

Pedicure

Voeten zijn een erg belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze bieden ons steun en balans en wanneer we ons verplaatsen, zetten we vaak veel druk op onze zolen. Hierdoor kan het gebeuren dat er allerlei kleine kwaaltjes opduiken, zoals eelt, kloven, eksterogen of ingegroeide nagels.

Gelukkig staat het Zorgvoetje uit DIest klaar om de voeten van haar klanten te verzorgen door middel van een relaxerende en verzorgende pedicure bij u thuis! Zij zijn actief in Diest, Leuven, Tessenderlo en de gemeentes/steden die daartussen liggen.

Neem vrijblijvend contact op om jezelf te informeren of een afspraak te maken.
 

Nagelverzorging

Sommigen mensen knippen ze, anderen scheuren ze af en sommigen bijten er zelfs op: het gaat hier natuurlijk over nagels. Je doet er goed aan om je nagels zo goed mogelijk te verzorgen en gezond te houden. Het geeft een verzorgde indruk aan iedereen die je handen bekijkt en heeft zelfs een invloed op de algemene gezondheid van je vingernagels.

Of je ze nu wilt laten bijwerken, kunstnagels wilt laten plaatsen of een nieuw kleurtje wilt laten lakken: voor al deze zaken kan je terecht bij Zorgvoetje!

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Zorgvoetje

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Zorgvoetje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond