De handelaars uit Hasselt stellen voor

officiele opening kijktuin

Op 17/6 feestelijkeopening van de nieuwe showroom. Met een drankje en klein hapje en 10% korting op een bestelling van red...

Opening fysieke winkel

Sinds 1 mei 2023 hebben wij een winkel geopend waar je niet alleen stoffen en fournituren kunt kopen, maar ook op maat gema...

Horta Martens

Unieke communiejurk ontworpen door mij

Een jurk die ik mocht ontwerpen voor het communieseizoen. Het zoeken naar technieken, het uitdenken van het model en het se...

Ontdek kleurrijke zomermode voor kleine en grote maten

Bij ZZocco vind je betaalbare damesmode in kleine en grote maten. Maak nu kennis met onze kleurrijke en hippe zomermode.

20% Korting op zwaailichten

20% korting op alle zwaailichten op voorraad!

10% extra korting op batterijladers

Bij aankoop van een nieuwe batterij samen met een batterijlader, 10% korting op de batterijlader!

Uitgebreide selectie banden

Nieuw banden nodig? Garage Eddy Gijbels heeft een uitgebreide selectie zomerbanden, 4 seizoensbanden en winterbanden bij de...

Alles over Hasselt

Hasselt is een van de gezelligste hoofdsteden van België. In de hoofdstad van Limburg kan je dan ook terecht voor echte Limburgse gezelligheid. En de handelaars die op Handelsgids staan zijn zeker een bezoekje waard.

Je kan er heerlijk shoppen door alle gezellige winkelstraten (Koning Albertstraat, Kapelstraat, de Demerstraat en de Blauwe Boulevard).

Je kan vlot parkeren in Hasselt op verschillende gratis parkings. Maar ook qua betalende parkeerplaatsen word je op je wenken bediend. Je auto staat veilig en onder cameratoezicht.

Na een dagje shoppen kan je bij tal van eetzaken en restaurants terecht om op je positieven te komen. Wil je enkel een drankje doen dan zijn er ook enkele goede cocktailbars, wijnbars en terrasjes te vinden. Je kiest zelf het uitzicht (de kanaalkom, de grote markt, bij het oude gemeentehuis, bij het standbeeld van 'Hendrik van Veldeke' of het aan het Dusartplein.

Met Halloween kan je in Hasselt kiezen uit een waaier aan activiteiten. Van halloweentochten tot het bezoeken van Plopsa Indoor in Halloweensfeer.

In de winter is het zeer gezellig in het centrum van Hasselt. De stad is dan ondergedompeld in de kerstsfeer. Met als publiektrekker natuurlijk de jaarlijkse kerstmarkt, Winterland.

In de lente en zomer kan je in Hasselt terecht op de wekelijkse rommelmarkt, die iedere zaterdag plaats vindt, van 1 april tot 31 oktober. Doorgans kan je er terecht van een uur of half 8, 8 uur.