Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 13:00 - 18:00
Dinsdag 16/08 13:00 - 18:00
Woensdag 17/08 13:00 - 18:00
Donderdag 18/08 13:00 - 18:00
Vrijdag 19/08 13:00 - 18:00
Zaterdag 20/08 Gesloten
Zondag 21/08 Gesloten

Info

Hassoprint Hasselt

Hassoprint in Hasselt verzorgt al uw textieldrukwerk en borduring voor promotionele doeleinden. Als textielgroothandel en verdeler van zowat alle merken vind je er beslist hét textiel dat je zoekt. Bezoek onze showroom in Hasselt voor de juiste outfit. Zowel bedrukken als borduren voeren wij uit in eigen huis. Spring even binnen en wij maken graag tijd voor jou om de juiste keuze te maken.
 
Textielbedrukking - textielborduring - digitaal drukwerk 
Er is niet alleen voor promokledij een uitgebreid assortiment, maar ook voor sportkleding en werkkledij is het aanbod ruim. Daarnaast kan je er ook terecht voor borduringen van allerlei textiel en accessoires.
Hassoprint heeft een eigen professionele borduurstudio. Door jarenlange ervaring en de inzet van professioneel en goed opgeleid personeel zijn wij in staat om van ieder kledingstuk: T- shirt, trui, jas, broek, caps, sjaals, enz. iets unieks en persoonlijks te maken.

Wij beschikken over een geavanceerde 4- kops borduurmachine die probleemloos uw bedrijfslogeo of tekst op de kleding borduurt.

 

Overheidskleding

Ben je op zoek naar specifieke werkkledij? Wij zijn gespecialiseerd in uitrusting en kledij voor de overheid.
Je bent bij ons aan het juiste adres voor uniformen van de politie, brandweer, gemachtigde opzichters en parkeerwachters. Hassoprint werkt enkel samen met geselecteerde fabrikanten. Op die manier bieden wij je enkel kwaliteitsproducten aan. We hebben een uitgebreid assortiment, vraag ons hier zeker naar.

 

Uitstekende kwaliteit & de beste service!

Voor het digitale drukwerk biedt Hassoprint naast een grote flexibiliteit ook een supersnelle service. Zij realiseren full-color spandoeken, vlaggen, stickers, posters, canvasdoeken en nog veel meer. Hun eigen plaatsingsdienst zorgt ervoor dat alles voor jou van A tot Z wordt geregeld. Wij garanderen een snelle en betrouwbare levering tegen een scherpe prijs. Het assortiment aan werkkledij, dat je kan vinden op onze website, is slechts een selectie van het beschikbare gamma.

Beletteringen
Contacteer Hassoprint voor al uw drukwerk van textiel, spandoeken en belettering!
Meer info via onze website en Facebookpagina.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hassoprint een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goed bezig... 7,9 Review door: Tom
Doe zo voort... 8,3 Review door: Anaïs