Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 10:00 - 18:00
Woensdag 17/08 10:00 - 18:00
Donderdag 18/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 19/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 20/08 10:00 - 17:00
Zondag 21/08 Gesloten

Info

Storitex is dé specialist in raamdecoratie

Storitex in Zutendaal is voornamelijk gespecialiseerd in raamdecoratie zoals glas- en overgordijnen, optreksystemen en zonwering. Verder beschikt de winkel over een ruim assortiment aan eindafwerking voor jouw interieur zoals tapijten, kussens, bad- en bedlinnen en tafellakens.
 

Raamdecoratie

Overgordijnen creëren niet enkel een warme sfeer in uw interieur, ook houden ze in de koude wintermaanden de warmte in huis en zorgen ze ervoor dat het in de zomermaanden lekker koel blijft binnen. Kom langs bij ons en ontdek de voordelen van glasgordijnen, optreksystemen en schuifpanelen.
 

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn. Wij hebben in onze winkel tal van zonweringen in ons assortiment. 
 

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door het duo rolgordijn op en neer te laten, bepaal jij zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam. Vraag gerust advies, wij staan klaar om jouw te helpen met je vragen.
 

Plisseegordijnen

Plissé komt oorspronkelijk uit het Frans en betekent geplooid. De stof van een plissé gordijn kenmerkt zich dan ook door de plooien. Dat maakt een plissé gordijn tot een strak en tegelijkertijd elegant raamdecoratieproduct dat de ruimte sfeervol tot leven laat komen. Met plissé-gordijnen kan men spelen met licht, vormen en kleuren.
 

Jaloezieën

Met horizontale jaloezieën kan u perfect zelf de intensiteit en richting van het licht bepalen. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloezie breedtes kan je elke ruimte omtoveren naar jouw eigen persoonlijke stijl.
 

Lamellen

Verticale jaloezieën, met andere woorden lamellen, bestaan uit verticale stroken uit textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georiënteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen die doorgelaten wordt.
 

Totaalinrichting

Naast raamdecoratie hebben wij een mooi gamma aan behangpapier in de showroom. 
Voor behang- en kleuradvies (verf) kan u tevens beroep op ons doen en helpen we u graag verder aan de hand van een huisbezoek voor het nodige/gewenste advies.
Kussens(eigen fabricaat), plaids, bad- en bedtextiel, tapijten,.. hebben we eveneens een ruime keuze aan. Kortweg, u kan terecht bij ons voor het totaalplaatje!


Storitex in Zutendaal is the place to be om van jouw woning een echte thuis te maken
 

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Storitex een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond