Openingsuren

Maandag 28/11 Gesloten
Dinsdag 29/11 07:30 - 18:00
Woensdag 30/11 07:30 - 18:00
Donderdag 01/12 07:30 - 18:00
Vrijdag 02/12 07:30 - 18:00
Zaterdag 03/12 07:30 - 16:00
Zondag 27/11 Gesloten

Info

Bakkerij Coenen in Lummen staat voor  dagelijks vers brood en patisserie

Voor uw dagdagelijks vers brood, uw broodjes onder de middag of uw pistoletjes tijdens het weekend kunt u langsgaan bij Bakkerij Coenen in de Oostereindestraat in Lummen. Deze bakker voorziet zijn klanten graag met allerlei knapperige, krokante of zoete specialiteiten die een streling voor de tong zijn. Op zoek naar brood, broodjes, croissants, taarten, charcuterie of chocolade? Breng een bezoekje aan Bakkerij Coenen!
 

Ambachtelijk brood

Bakkerij Coenen staat in de streek bekend om zijn ambachtelijk brood. Volgens de regels van de kunst gaat deze bakker 's nachts aan de slag om 's morgens zijn winkel voor de klanten te openen. De producten die u er kunt kopen zijn dan ook steeds dagvers en van topkwaliteit!
 

Bakkerij met snelle service

In het weekend naar de bakker gaan kan voor vele mensen een obstakel zijn. Lange wachtrijen of bepaalde producten die net voor hun komst uitverkocht zijn doen mensen vaak twijfelen over hun bakkersbezoek. Niet bij Bakkerij Coenen! Geef even van tevoren je bestelling door en geniet van je bakkersbezoek - zonder tijdsverlies! Op zaterdagvoormiddag is er zelfs een aparte ruimte voorzien waar je uw bestelling kan ophalen.
 

Broodautomaat

Buiten de openingsuren zijn er 3 broodautomaten beschikbaar. Op die manier beantwoordt Bakkerij Coenen aan de wensen en vragen van hun klanten. Kwaliteitsvol brood op ieder moment, voor iedere klant, daar streeft deze bakker naar!
 

Broodjes, croissants, charcuterie, chocolade...

Coenen heeft natuurlijk niet enkel verschillende broden in hun assortiment, maar u heeft hier ook de keuze uit: sandwichen, pistolets, croissants, charcuterie, heerlijke koffiekoeken, Limburgse taarten, pralines, speculaas en nog zoveel meer.
 

Fototaart

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, communiefeest, jubileum? Heeft u dan al eens aan een originele fototaart gedacht? Spring eens binnen en vraag erachter!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Coenen Bakkerij

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Coenen Bakkerij een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

het personeel is heel vriendelij... 10 Review door: Nadia
Het personeel en eigenaars staan... 10 Review door: Gerda
Vriendelijk en de beste produkte... 9 Review door: Alfons
sympathieke bediening, nette zaa... 8,5 Review door: Rigo
Doe zo verder! Fijne feestdagen!... 8,5 Review door: Kristel
fijne feesten... 10 Review door: Peggy