Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2019

Coenen Bakkerij is Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar in Lummen

Een trotse Laureaat voor Vriendelijkste Handelaar Lummen, dat is Jimmy van Coenen Bakkerij. Zijn klanten hebben er namelijk voor gezorgd dat hij de mooie score van 9,26/10 heeft gekregen voor klantvriendelijkheid.

De EINDEJAARSACTIE van Handelsgids ging als een trein bij Coenen Bakkerij. Het is bijna niet te geloven maar Jimmy heeft maar liefst 162 winnaars!! Zo zie je maar hoe makkelijk meespelen met de Eindejaarsactie kan zijn. Zij hebben allemaal diverse kortings- en cadeaubonnen gewonnen van handelaars uit Lummen en omgevende gemeenten. Winnares An Janssens won zelfs ook 2 VIP Tickets voor een event naar keuze. De inhoud van de overige prijzen gaan als volgt:

Be.You.tiful By Sofie schenkt de winnaars een gratis brushing bij kleuring en balayage, Frituur ’t Patatje geeft een cadeaubon van €10 en bij Restaurant Vangelis kan je genieten van het Vangelis Menu met €20 korting. Uit Beringen geeft Schoonheidsinstituut en parfumerie An een cadeaubon van €10 en Bike Center Beringen (vroeger: Q.out Fietsen) geeft 5% korting bij aankoop van een fiets met een max korting van €50. De gemeente Diest geeft met Cachet een cadeaubon van €30, De Stoffenschuur maakt de winnaars blij met 10% korting op 1 artikel naar keuze, de cadeaubon van €20 kan je spenderen aan het huren van een huurwagen bij Hagelandse Takeldienst, N8 (nacht) – Uw Slaap, Onze Passie geeft 15% korting, je kan dineren bij Nicky’s Catwalk met de cadeaubon van €25, Patris verzorgt gratis je manicure bij een gelaatsverzorging. In Herk-De-Stad geeft Brandstoffen Peetermans een gratis zakje chips bij een tankbeurt, Schoonheidsinstituut Rita geeft €10 korting bij een seizoensgelaatsverzorging, doe je boodschappen bij Spar Jean-Libert Abrams aan -€10 en Wijnhuys ’t Kroontje geeft €20 korting bij aankoop van 12 flessen wijn. Ten slotte schenkt Juweliers De Greeve uit Heusden-Zolder €20 korting bij aankoop vanaf €120.

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen!