Prijsuitreiking bij Bakkerij Coenen
 
Het was weer volle bak bij Bakkerij Coenen uit Lummen. In totaal waren er maar liefst 75 winnaars bij hem in de zaak met de actie georganiseerd door Handelsgids. Die startte vorig jaar met eindejaar en werd verlengd door de Corona tot 13 mei 2021. Het spreekt voor zich dat we hier een prijsuitreiking hebben gedaan met een glaasje en heerlijke broodjes, zelf gemaakt natuurlijk. De winnaars waren zeer blij met de gewonnen prijzen. Er waren ook 2 winnaars die aan de haal gingen met VIP tickets voor een event naar keuze. Een dikke proficiat voor Rita Vanesch en Jean Vandebeek. Waauw!

Iedere winnaar won minimum de volgende cadeau- en kortingsbonnen: De mooiste was van Delicia groenten en fruit uit Schaffen bij Diest, dat was een cadeaubon eventjes van €25. Bij restaurant Vangelis uit Lummen krijgt men €10 korting. Juwelen De Greeve uit Heusden-Zolder gaf dan weer €20 korting. Schoonheidsinstituut en parfumerie An uit Beringen gaf een cadeaubon van €10. Diana’s Fashion uit Scherpenheuvel doet er nog een schepje bovenop met een gratis Fachion Make-Over. Publi-Juth geeft €300 korting. Coach Katrien Van Campenhout geeft €20. Van ’t Dierenhof was er een cadeaubon van €10.

De meeste winnaars, naargelang hun ranking, kregen daar bovenop nog extra’s zoals menig Lucky Cadeaubon en cadeaubonnen van lokale handelaars van €20 tot zelfs €250:  waarvan een cadeaubon van Bakkerij Coenen zelf, ook eentje van Expert Schroeyen t.w.v. €10, restaurant Nicky’s uit Diest gaf een cadeaubon van €25, en Vitala gaf bonnen van €25 korting bij een sauna-arrangement, gratis fles cava, gratis brushing, eentje van €100 voor figuurcorrectie en nog eentje van €100 voor laserontharing.
 
Natuurlijk waren er enkel SUPER tevreden winnaars. Zoveel cadeaubonnen hadden ze echt niet verwacht en waren dus super verrast.

Dikke proficiat aan iedereen.

Hieronder de fotoreportage van de vele winnaars in de zaak.