Ontdek de reviews van klanten van Coenen Bakkerij in Lummen.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
het personeel is heel vriendelijk en bied goede producten aan

Review door Nadia op 2022-07-08
Scoremotivatie
Het personeel en eigenaars staan altijd met een glimlach klaar om de mensen te helpen ,een groot applaus voor de vriendelijkheid

Review door Gerda op 2022-01-03
Scoremotivatie
Vriendelijk en de beste produkten!

Review door Alfons op 2022-01-02
Scoremotivatie
sympathieke bediening, nette zaak, lekkere taartjes

Review door Rigo op 2021-12-31
Scoremotivatie
Doe zo verder! Fijne feestdagen!

Review door Kristel op 2021-12-30
Scoremotivatie
fijne feesten

Review door Peggy op 2021-12-30
Scoremotivatie
Vriendelijke en snelle bediening, samen met super kwaliteit maakt dat bakkerij Coenen een tophandel is

Review door Erik op 2021-12-29
Scoremotivatie
Gewoon top, zowel de producten als de vriendelijke en snelle bediening

Review door Erik op 2021-12-29
Scoremotivatie
Beste brood van heel de wereld

Review door Urbain op 2021-12-29
Scoremotivatie
Super lekker grijs en donker Rogge brood 👍👍

Review door Marie-Claire op 2021-12-26
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.