Openingsuren

Maandag 29/11 Na afspraak
Dinsdag 30/11 Na afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraak
Vrijdag 03/12 Na afspraak
Zaterdag 04/12 Na afspraak
Zondag 28/11 Na afspraak

Foto’s

Info

La Cantina Italiana

Sinds 2003 kunt u in Diest terecht voor een enorm aanbod aan exclusieve Italiaanse wijnen die steeds aan een correcte prijs worden aangeboden.
De eigenares van deze zaak, Roseline Elens, verloor zelf haar hart in Italië en deed dit geregeld met een goed glas wijn in de hand. 
 

Noord-Italië

Door zelf 10 jaar in Noord-Italië te werken, kwam Roseline vaak in contact met de lokale wijnbouwers. De wijndomeinen waar zij de wijnen vandaan haalt, worden steeds persoonlijk bezocht zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Enkele grote gebieden waar haar wijnen vandaan komen zijn: Emilia, Lombardije, Trentino en Veneto. De wijnen worden steeds met inheemse druiven geproduceerd.
 

Relatiegeschenken

Wilt u graag een zakenpartner bedanken maar weet u niet wat geven? Bij La Cantina Italiana kunt u een elegante wijndoos aankopen die u steeds naar uw persoonlijke smaak kunt vullen. Rosé, rode wijn, witte wijn of eerder een schuimwijn? De keuze is volledig aan u en als u niet kunt kiezen kan u ze natuurlijk gewoon allemaal nemen! Belangrijk om te vermelden is dat er geen minimum afname voorop wordt gesteld waardoor u uw budget steeds zelf kunt bepalen.

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u steeds eens binnenspringen in Diest of contact opnemen voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Uitnodiging Winter Diner

Beste klanten, samen met La Fille D'oscar nodigen wij jullie van harte uit op ons gezellig Winter Diner. Dit zal doorgaan op vrijdag 3 december 2021 om 19u. Vind de details van het event en de menu door onze bijlage te openen. Heel graag tot dan!

Open bijlage

Extra datum: Winter Diner

Wegens het succes van de vorige editie wordt er een extra avond voorzien van 'Winter Diner' met aangepaste Italiaanse wijnen en het heerlijke Winter Menu van La Fille d'Oscar. Iedereen is bij deze uitgenodigd op vrijdag 10 december 2021 om 19u! Graag tot dan.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/