Fashion Outlet Store

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 12:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 09:30 - 18:00
Woensdag 29/05 09:30 - 18:00
Donderdag 30/05 09:30 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:30 - 18:00
Zaterdag 01/06 09:30 - 18:00
Zondag 02/06 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Fashion Outlet Store vindt u merkkleding voor dames, heren en kinderen, steeds minstens 50 procent goedkoper. Wekelijks worden de rekken van de kledingwinkel te Hasselt aangevuld met nieuwe trendy kleren van merken zoals  Avalanche, Emily, Four Roses, Haupt, K-design, Maddox, Name It, Object, Pieces, Riverwoods, Scapa Sports, Selected Femme, Selected Homme, Someone, Smached Lemon, Vila Joy en Xtsy Italia.
 

Outlet Hasselt

Bij Fashion Outlet Store vindt u herenkleding, vrouwenkleding en kinderkleding. Er valt altijd wel een leuk kledingstuk te scoren tussen het aanbod. U kan rustig rondkijken en passen, maar ook voor kledingadvies zit u hier goed. De uitbaatster gaat graag voor u op zoek naar kledingstukken die passen bij uw smaak en uiterlijk.
 

K-design voor stijlvolle en betaalbare outfits

Voor wie op zoek is naar kledij die stijlvol, betaalbaar en super gemakkelijk in onderhoud is, heeft Fashion Outlet Store Hasselt een assortiment kledij van K-design.
 

Trendy dankzij Smashed Lemon

Fashion Outlet Store is verdeler van kledingmerk Smashed Lemon, een jong en trendy merk voor eigenwijze vrouwen die trots zijn op hun rondingen en er eigentijds en eigenzinnig uit willen zien. Dankzij de kleurrijke ontwerpen straalt u in kleding van Smashed Lemon een en al energie uit.
 

Four Roses voor de modebewuste vrouw

Four roses vertegenwoordigt een groot aandeel in de Belgische fashion en pronkt ook in de rekken van Fashion Outlet Store in Hasselt.. Dit merk richt zich op de modebewuste vrouw die graag straalt en pronkt van zelfvertrouwen dankzij mooie outfits. Ontdek de elegante en tijdloze collecties met een diversiteit aan stoffen voor elke gelegenheid bij Fashion Outlet Store. 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Trefwoorden

Nieuwsbrief