Andere belangrijke handelaars

.Handelsgids NV

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

InfoOnline marketingtool die u op 9 verschillende manieren NIEUWE KLANTEN aanbrengt


Een website, ja, EN VEEL MEER
De portaalsite www.handelsgids.be is afgestemd is op de behoeften van de moderne KMO. Elke handelaar kan aanwezig zijn: restaurants, hotels, loodgieters, kledingwinkels, enz...Handelsgids.be krijgt elke maand meer dan 1 miljoen unieke bezoekers.
Elke gemeente beschikt over zijn eigen Handelsgids. Hier kunnen KMO’s gratis op verschijnen of adverteren. Dat is 1 van de vele voordelen van www.handelsgids.be .

www.uwnaam.be
Elke kmokan zijn url laten linken naar de webpagina's die hij heeft op www.handelsgids.be en deze als zijn website gaan gebruiken Geeft dus een heel deel voordelen en een finacieële besparing


Heel goed scoren op het Internet
Veel adverterende kmo's op Handelsigds.be scoren zeer goed bij de zoekrobots. De belangrijkste is Google natuurlijk. Wel, zoek maar eens iets plaatselijk, dus in een gemeente, en u zult merken dat 7 van 10 handelaars die op Handelsgids.be adverteren op de eerste plaatsen staan.


SEO - SEA
Kent u SEO ? Goed scoren op Google is belangrijk. Er voorzorgen is SEO. Vele klanten genieten van een zeer goede SEO met hun webpagina's op www.handelsgids.be.
Wilt u 100% zeker zijn dat uw trefwoorden goed scoren dan is het betalend bij Google. Per clik betaald u, want SEA is betalend. De prijs wordt bepaald door Google en is afhankelijk van vraag en aanbod. Dus elk trefwoord heeft een andere prijs. Ook met SEA kunnen wij u bij helpen.

Nieuwsbrieven, elke maand meer dan 200.000
Uw spetterende koopjes, promoties, opendeurdagen, aanbiedingen, extra's, nieuws, enz... Handelsgids brengt ze onder de ogen van tienduizenden mensen. Nieuwsgierig? Mail: marketing@handelsgids.be  

Online marketing
Meer weten over online marketing. Wij helpen u. Twee manieren. Mail naar marketing;@handelsgids.be en stel uw vragen. Of volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be waar we regelmatig de nieuwe trends vertellen en u ook een deel filmpjes vindt over online marketing.

Lente- en eindejarsactie
Tijdens de lente en eindejaar organiseren wij twee spetterende acties: een heuse Lente-actie en een Eindejaarsactie. En ook hier wint iedereen: deelnemer en kmo. Voor deze laatste is het gratis. Hij kan zijn klanten mooie prijzen laten winnen. Het principe is eenvoudig: iedereen krijgt bij de deelnemende kmo's een logincode. Men surft naar die handelaar zijn/haar pagina op www.handelsgids.be en geeft de logincode. Er zijn schitterende prijzen te winnen: een zeer mooie reis, citytrips, champagneweekenden,  smartphone, iPads, iPhone, en veel cadeaubonnen. 500 Winnaars. Totale waarde € 50.000

Wie wordt de vriendelijkste handelaar?
Handelsgids.be onderneemt specifieke acties om lokale handelaars en KMO’s te ondersteunen. Een opmerkelijke actie is de verkiezing van de “Vriendelijkste handelaar”. Dit is weeral extra gratis publiciteit voor de KMO. Het hele jaar door kan men een quotering geven voor klantvriendelijkheid. Via de  Lente- en Eindejaarsactie word nog extra de aandacht ook getrokken om de handelaars te quoteren voor hun vriendelijkheid. De KMO die de hoogste gemiddelde score gekregen heeft van minimum 50 verschillende mensen wordt de vriendelijkste handelaar van de gemeente. De bekendmaking gebeurt op de Awarduitreikingen zie www.handelsgids.be/awarduitreiking

De mening van uw klanten tellen:
Op vraag van vele die de reviews van klantvriendelijkheid fantastisch vonden, hebben we dit (nog maar pas) verder uitgebreid. Vanaf nu kan iedereen elke kmo een quotering en recensies geven voor verschillende zaken:
Klantvriendelijkheid

Algemene tevredenheid
Ontvangst
Produckt of dienst
Dienst na verkoop
Gezelligheid
Verkoper of vertegenwoordiger
Hoe? Surf naar een webpagina van de handelaar die je kent (juist bezocht hebt) en klik op de banner 'GEEF EEN SCORE'

Reviews, Recensies..... het is belangrijk.

Lucky Cadeaubonnen
Een unieke cadeaubon die iedereen tevreden stelt. Kan dat? Ja, de Lucky Cadeaubon doet dat. www.luckybon.be 

Tot slot: Wij helpen u met uw marketing !  Handelsgids laat uw omzet stijgen met minder kosten.

Vragen? Twiijfels? Vraag om een vrijblijvend bezoek van onze plaatselijke regioverantwoordelijke marketing@handelsgids.be

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar .Handelsgids NV, 3290 Diest, Jan Gorislaan 110

Lenteactie

Lenteactie .Handelsgids NV 2018

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie .Handelsgids NV

Nieuws & Promoties

Wij zoeken nog enkele enthousiaste

Vertegenwoordigers, pr-bediende, een customer success manager...liefst met ervaring maar we staan ook open om starters op te leiden via IBO of andere leerkanalen. Zelfs zelfstandige (bijna) fulltime, halftime of af en toe, kunnen bij ons aan de slag.

Vriendelijkste Handelaar

Stem op .Handelsgids NV als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Mijn nieuwe blok

Nieuwsbrief

Ervaringen

HEEL VRIENDELIJK... 9 Beoordeling door: Manu
Altijd vriendelijk... 9,5 Beoordeling door: Liliane
Super onderneemster, altijd lief... 10 Beoordeling door: Monique