Openingsuren

Maandag 05/06 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Dinsdag 06/06 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Vrijdag 09/06 Na afspraak
Zaterdag 03/06 Gesloten
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Goedkope reclame - Communicatie - Marketing - Meer verkopen - Winst


Iedereen kent www.handelsgids.be als DE marketingtool die speciaal ontworpen is voor alle handelaars en winkeliers. Met 1 'tool' bereik je als kmo alles wat je nodig heeft.

Meer klanten = meer omzet. Dus MEER WINST.

Voor alle handelaars en winkeliers?

Ja zeker, voor alle kmo's. Handelsgids is speciaal ontworpen voor zowel bakkers, slagers, restaurants, dakwerkers, bouwpromotoren, tavernes, loodgieters, kledingwinkels, boetieken, schoonheidsspecialistes, bandencentrales, sauna's, meubelwinkels, kappers, nagelstudio's, lingeriewinkels, enz...en zij kunnen allemaal genieten van de vele voordelen, en dat zijn er nogal wat. We sommen er enkele op:

Heel goed scoren op veel zoekrobots en zeker ook op Google

Goed gevonden worden op het internet. Dat is toch heel belangrijk, hé?
Wel, veel adverterende kmo's op Handelsigds.be scoren zeer goed bij de zoekrobots. Test het zelf eens en zoek bv 'broodje Diest', 'taverne Oostende' of iets in jouw gemeente en je zult merken dat 7 van 10 handelaars die op Handelsgids.be adverteren op de eerste plaatsen staan.

Goed scoren op Google is belangrijk

Kent u SEO? SEA? Vele klanten van handelsgids.be genieten van een zeer goede SEO met hun webpagina's. Om bovenaan te staan bij de zoekresultaten in Google, liefst op de eerste pagina, moet je voldoen aan zeer veel voorwaarden. Met jouw eigen unieke naam is dat gemakkelijk. Maar op trefwoorden is dat veel moeilijker want ook concurrenten willen met die woorden bovenaan staan. 
Wil je 100% zeker zijn dat jouw trefwoorden goed scoren dan is het betalend bij Google, dit noemt SEA. Je betaalt dan per klik. De prijs wordt bepaald door Google en is afhankelijk van vraag, aanbod en streek. Dus elk trefwoord heeft een andere prijs. Ook met SEA kunnen wij jou helpen.
Als je adverteert op Handelsgids.be scoor je meestal hoog omdat een heel deel voorwaarden vervuld zijn om goed te scoren. Verder kan je dan nog genieten van alle andere voordelen van Handelsgids.be. www.handelsgids.be/magazine

Nieuwsbrieven, bijna iedereen onderschat het effect. 

Klanten die het gebruiken zien hun resultaten. Het aantal bezoekers op hun webpagina stijgt enorm. Je ervaart het effect en kan alles zien op het statistiekenplatform: hoeveel kliks plus ook hoe en van waar ze komen en nog zoveel meer. 
Zorg ook dat alles up-to-date is. Jouw etalage verandert toch ook regelmatig. Dus doe dit ook met jouw 'etalage' op het wereldwijde net. Regelmatig iets veranderen aan jouw website helpt ook enorm en is één van de belangrijkste pijlers om goed te scoren bij  Google. Je kunt de tekst aanpassen, foto's, en zeker nieuws aankondigen, promoties, opendeurdagen, nieuwe collectie, enz.... Er is hiervoor een mooie tool voorhanden. Inloggen als klant en links klikken op 'Mijn promo's'. Jouw spetterende koopjes, promoties, opendeurdagen, aanbiedingen, extra's, nieuws, enz...kan je programmeren wanneer ze moeten verschijnen EN worden met duizenden nieuwsbrieven meegestuurd zonder dat je er iets hoeft voor te doen. Handelsgids brengt ze onder de ogen van duizenden mensen. Meer vrijblijvende info nodig? Mail: marketing@handelsgids.be  

Webshop, reservatiesysteem, Mijn Shop en Shoppen IN

Een nieuwigheid sinds COVID-19 zijn de webshop, het reservatiesysteem, Mijn shop en Shoppen In uw gemeente.
Dit brengt meer rechtstreekse verkoop op.
Mijn Shop is voor elke klant GRATIS. Plaats tot 50 producten of diensten gratis online en ze verschijnen op een extra pagina en OOK in Shoppen In uw gemeente. 

Online marketing

Meer weten over online marketing. Wij helpen u. Twee manieren. Mail naar marketing@handelsgids.be en stel uw vragen. Of volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be waar we regelmatig de nieuwe trends vertellen en u ook een deel filmpjes vindt over online marketing.

Geniet het hele jaar van de voordelen van de eindejaarsactie

Een nooit geziene eindejaarsactie waar u het hele jaar de vruchten van plukt.
Handelsgids.be organiseert WEER een super eindejaarsacties. Voor onze klanten is het gratis. Hij kan zijn klanten mooie prijzen laten winnen. Hoe werkt het? Heel eenvoudig en gemakkelijk. KMO's die interesse hebben kunnen de eindejaarsactie gratis aanvragen door te mailen naar marketing@handelsgids.be. Wij bezorgen u dan het nodige. KMO's delen dan logincodes uit aan hun klanten. Men surft naar www.handelsgids.be/actie en geeft de logincode en kiest 4 cijfers. Er zijn schitterende prijzen te winnen: een zeer mooie reis naar Dubai georganiseerd door de Blauwe Vogel, elektrische fietsen van Minerva, citytrips, champagneweekenden, heel veel cadeaubonnen, en dit jaar voor het eerst ook KORTINGSBONNEN. 

En er is nog veel meer, bv Vriendelijkste Handelaar.

Handelsgids.be onderneemt specifieke acties om lokale handelaars en Kmo's te ondersteunen. Bv. de verkiezing van de “Vriendelijkste handelaar”. Het hele jaar door kan men een quotering geven voor klantvriendelijkheid. Bij het bezoek bij een handelaar krijgt u een "Review" kaartje met een unieke code op. Men surft naar een handelaar en klikt op  "Stem ons tot vriendelijkste handelaar". En men geeft een quotering op 10. Tevens kan men een review geven. Of u schrijft u in de nieuwsbrief en u ontvangt eind november een unieke code om deel te nemen aan de eindejaarsactie en een quotering te geven voor die handelaar op zijn klantvriendelijkheid.
Via de Eindejaarsactie wordt nog extra de aandacht getrokken om de handelaars te quoteren voor hun vriendelijkheid. De KMO die de hoogste gemiddelde score gekregen heeft van minimum 50 verschillende mensen wordt de vriendelijkste handelaar van de gemeente. Voorwaarde is ook dat er misntens 10 genomineerden zijn in een gemeente. Wees sportief en moedig uw collega's aan om ook met de eindejaarsactie mee te doen zodat zij ook voldoende stemmen halen. 

Lucky Cadeaubonnen

Via de Lucky Cadeaubonnen kan u ook nieuwe klanten over de vloer krijgen.  Er worden Lucky Cadeaubonnen verkocht via de webshop en voor duizenden euro's weggeven met de eindejaarsactie. Zo vloeit het geld terug naar onze klanten. 
Het is een unieke cadeaubon die iedereen tevreden stelt. Kan dat? Ja, dat kan. Met de Lucky Cadeaubon. Deze wordt ook 100% terugbetaalt door Handelsigds of je gebruikt hem zelf terug en stimuleert zo het "Lokaal kopen". 

Een handelsgids van uw gemeente?

Ja, elke gemeente heeft zijn eigen Handelsgids. Hier kunnen KMO’s gratis op verschijnen of betalend adverteren. www.handelsgids.be/zaak-aanmelden 
 

Gemakkelijk MEER VERKOPEN en MEER NIEUWE KLANTEN met Handelsgids.be:
----------------------------------------------------------------------------------
 
 De 30 voordelen:

 

 1. Aanwezig zijn op een online platform met 12 miljoen bezoekers per jaar.
 2. Jaarlijks heeft Handelsgids 200 miljoen vertoningen in Google
 3. Je krijgt een website met extra pagina’s
 4. Verschijnt in jouw gemeenten en randgemeenten
 5. Extra pagina’s kunnen een fotoalbum zijn, teksten- of productenpagina.
 6. Eigen login en paswoord waardoor je kosteloos alle correcties zelf kan doen
 7. Afbeeldingen die je steeds zelf kan aanpassen
 8. Uitgebreide infotekst die SEO geschreven wordt door onze copywriters
 9. Trefwoorden om beter gevonden te worden
 10. Extra bedrijfstakken naargelang welk pakket
 11. De meeste websites op Handelsgids scoren zeer goed op Google
 12. Gebruikmaken van duizenden nieuwsbrieven. Totaal: 100.000/jaar
 13. Je beschikt ook over eigen nieuwsbrievensysteem
 14. Uniek online platform waarmee je kunt communiceren met de klanten
 15. Reviews zelf beheren (dus onterechte reviews zelf verwijderen)
 16. Quoteringen ontvangen over jullie klantvriendelijkheid
 17. Met de verkiezing Vriendelijkste Handelaar mooie prijzen winnen
 18. Supergrote eindejaarsactie. Kijk op Facebook wat er allemaal gewonnen wordt.
 19. Voor handelsverenigingen hebben we een mooie formule
 20. VIP-arrangementen, events en reclamebudgetten zelf winnen als klant.
 21. Gratis promomateriaal voor in jouw zaak
 22. Gratis drukken wij jouw kortingsbonnen met een uniek verdeelsysteem
 23. Mijn shop = eenvoudige webshop = Gratis. Meer verkoop. Beter vindbaar in Google
 24. Shoppen In …jouw gemeente = nieuw online koopplatform
 25. Shoppen In …de provincie en heel Vlaanderen = enorm bereik
 26. Uitgebreid statistiekenplatform om alles opvolgen wat het jouw opbrengt
 27. Door de link naar jouw website versterkt jouw positie bij Google
 28. Via Handelsgids.be meer bezoekers op uw eigen website
 29. Mogelijkheid om een uitgebreide webshop en/of reservatiesysteem
 30. Via de Lucky cadeaubon win je extra klanten = 100% terugbetaald

Onze specialisten marketing zijn bereid te helpen met jouw online marketing.
Als klant kan je een telefonische update aanvragen www.handelsgids.be/update.
Je kan gebruikmaken van support.handelsgids.be en de vele webinars volgen over trends en nuttige tips, online marketing, www.handelsgids.be/webinar Vanaf een standaardpakket is er ook 1 persoonlijk bezoek voorzien op aanvraag van de klant met een uitgebreid marketingplan. Trouwe klanten krijgen na 4 jaar 10 extra trefwoorden en 2 extra gemeenten. De meeste nieuwe updates en uitbreidingen zijn ook altijd gratis voor klanten.
Met een website op Handelsgids.be ga je nieuwe klanten winnen, meer verkopen en dus meer winst maken.


Handelsgids.be = Meer klanten = Meer klantenbinding = Meer verkoop = Meer winst

Wil je nog meer weten, contacteer ons, wij komen vrijblijvend langs. Lees ook ons magazine: www.handelsgids.be/magazine 


Een veelgestelde vraag: waarom scoren betalende klanten beter dan de gratis klanten bij Google?

Google heeft informatie nodig om u goed te laten scoren. Een eerste belangrijke item is een goed geschreven infotekst, zoals Google het voorschrijft. Daar besteden we veel aandacht aan. Gespecialiseerde copywriters zorgen ervoor. Ook trefwoorden, foto's met hun omschrijving, relevante info, enz... dat staat enkel bij betalende inlassingen en Google gebruikt dit om deze hoger in de ranking te laten komen. En natuurlijk is de structuur en de snelheid van een website ook heel belangrijk voor Google. Het aantal bezoekers, jaarlijks een 10 miljoen, de 'ouderdom' van de domeinnaam net als met de inhoud houdt Google rekening. Soms staan gratis inlassingen toch bovenaan. Dit kan bv omdat ze recent gewijzigd zijn. Google vindt dit ook heel belangrijk: veranderingen aan inhoud. Het is daarom ook nodig dat je regelmatig promo's, acties en/of nieuws online zet. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je .Handelsgids NV een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond