Handelsgids NV

Openingsuren

Maandag 05/10 09:00 - 17:00
Dinsdag 29/09 09:00 - 17:00
Woensdag 30/09 09:00 - 12:00
Donderdag 01/10 09:00 - 17:00
Vrijdag 02/10 09:00 - 12:00
Zaterdag 03/10 Gesloten
Zondag 04/10 Gesloten

Info

 

Voor elke KMO....de marketingtool bij uitstek.

Hoe meer en nieuwe klanten aantrekken.... en nog veel meer.

Iedereen kent www.handelsgids.be als DE martetingtool die speciaal ontworpen is voor alle noden van de KMO's. Met 1 'tool' bereikt u als kmo alles wat ju nodig hebt. U krijgt meer klanten, nieuwe klanten en realiseert meer omzet. Dus meer winst.
 

Voor alle handelaars en winkeliers?

Ja voor alle kmo's, zowel bakkers, slagers, restaurants, dakwerkers, bouwpromotoren, loodgieters, kledingwinkels, boetieken, schoonheidsspecialistes, bandencentrales, sauna's, meubelwinkels, dakwerkers, kappers, enz...kunnen genieten van alle voordelen en dat zijn er nogal wat.We sommen er enkele op voor u:
 

Heel goed scoren op veel zoekrobots...en zeker ook op Google

Dit is toch heel belangrijk, toch? Goed gevonden worden op het internet. Wel, veel adverterenden kmo's op Handelsigds.be scoren zeer goed bij de zoekrobots. De belangrijkste is Google natuurlijk. Wel, zoek maar eens iets plaatselijk, bv 'broodje Diest', en u zult merken dat 7 van 10 handelaars die op Handelsgids.be adverteren op de eerste plaatsen staan.
 

Waarom scoren betalende klanten beter dan de gratis klanten bij Google?

Google heeft informatie nodig om u goed te laten scoren. Een eerste belanrijke item is goed geschreven infotekst, zoals Google het voorschrijft. Ook trefwoorden, foto's met hun omschrijving, relevante info, enz...staat enkel op betalende en Google gebruikt dit  om u hoger in de ranking te laten komen. Nietemin staan soms ook gratis inlassingen bovenaan. Dit kan omdat ze bv recent gewijzigd zijn, want dit is ook heel belangrijk: veranderingen aan inhoud. Het is daarom ook nodig dat je regelmatig promo's en nieuws online zet. 
 

Goed scoren op Google is belangrijk

Kent u SEO ? SEA ? Vele klanten van handelsgids.be genieten van een zeer goede SEO met hun webpagina's. Om bovenaan te staan op de eerste pagina moet je voldoen aan zeer veel voorwaarden. Met uw eigen unieke naam is dat gemakkelijk. Maar op trefwoorden is dat veel moeilijker want ook uw concurrenten willen met die woorden bovenaan staan. 
Wilt u 100% zeker zijn dat uw trefwoorden goed scoren dan is het betalend bij Google, dit noemt SEA. Per klik betaalt u dan. De prijs wordt bepaald door Google en is afhankelijk van vraag, aanbod en streek. Dus elk trefwoord heeft een andere prijs. Ook met SEA kunnen wij u helpen.
Als u adverteert op Handelsgids.be scoor je meestal hoog omdat een heel deel voorwaarden vervult zijn om goed te scoren. Verder kan je dan nog genieten van alle andere voordelen van Handelsgids.be. www.handelsgids.be/sales 

Nieuwsbrieven, bijna iedereen onderschat het effect. 

Klanten die het gebruiken zien hun resultaten enorm stijgen. Niet moeilijk. U ervaart het effect en kan alles zien op het statistiekenplatform. 

Zorg ook dat alles up-to-date is. Uw etalage verandert u toch ook regelmatig. Dus doe dit ook met uw 'etalage' op het wereld wijde net. Regelmatig iets veranderen aan uw website helpt ook enorm en is één van de belangrijkste pijlers om goed te scoren bij  Google. U kunt uw tekst aanpassen, foto's, en zeker nieuws aankondigen, promoties, opendeurdagen, nieuwe collectie, enz.... Er is hiervoor een mooie tool voorhanden. Inloggen als klant en links klikken op 'Mijn promo's'. Uw spetterende koopjes, promoties, opendeurdagen, aanbiedingen, extra's, nieuws, enz...kan je programmeren wanneer ze moeten verschijnen EN worden met duizenden nieuwsbrieven meegestuurd zonder dat u er iets hoeft voor te doen. Handelsgids brengt ze onder de ogen van tienduizenden mensen. Nieuwsgierig? Mail: marketing@handelsgids.be  

 

Online marketing

Meer weten over online marketing. Wij helpen u. Twee manieren. Mail naar marketing@handelsgids.be en stel uw vragen. Of volg ons op www.facebook.com/handelsgids.be waar we regelmatig de nieuwe trends vertellen en u ook een deel filmpjes vindt over online marketing.

Geniet het hele jaar van de voordelen van de eindejaarsactie

NIEUW !!!!!! Een nooit gezien eidnejaarsactie waar u het hele jaar de vruchten van plukt.
Handelsgids.be organiseert dit jaar een nooit geziene eindejaarsacties. Zowel de kmo als de deelnemer kunnen winnen. Voor elke kmo is het gratis. Hij kan zijn klanten mooie prijzen laten winnen. PLUS dit jaar kan hij zelf ook winnen. Hoe werkt het? Heel eenvoudig en gemakkelijk. KMO's die interesse hebben kunnen dit gratis aanvragen door te mailen naar marketing@handelsgids.be. Wij bezorgen u dan het nodige. KMO's delen dan een logincode uit aan hun klanten. Men surft naar die handelaar zijn/haar pagina op www.handelsgids.be en geeft de logincode. Er zijn schitterende prijzen te winnen: een zeer mooie reis, citytrips, champagneweekenden, iPads, iPhones, veel cadeaubonnen, rclamecampagnes, marketingcampagnes, online en offline reclame, enz... .

En er is nog veel meer, bv Vriendelijkste Handelaar.

Handelsgids.be onderneemt specifieke acties om lokale handelaars en KMO’s te ondersteunen. Bv. de verkiezing van de “Vriendelijkste handelaar”. Het hele jaar door kan men een quotering geven voor klantvriendelijkheid. Men surft naar een handelaar en klikt op  "Stem ons tot vriendelijkste handeaar". en men geeft een quotering op 10. Tevens kan men een review geven. 
Via de Eindejaarsactie word nog extra de aandacht getrokken om de handelaars te quoteren voor hun vriendelijkheid. De KMO die de hoogste gemiddelde score gekregen heeft van minimum 50 verschillende mensen wordt de vriendelijkste handelaar van de gemeente. Voorwaarde is ook dat er misntens 10 genomineerden zijn in een gemeente. Wees sportief en moedig uw collega's aan om ook met de eindejaarsactie mee te doen zodat zij ook voldoende stemmen halen. 

 

Reviews van uw klanten

Klanten geven ook graag reviews. Iedereen kan zijn of haar kmo een quotering EN recensie. 
Hoe? Surf naar een webpagina van een handelaar die je kent (juist bezocht hebt) en klik op de banner 'STEM ONS TOT VRIENDELIJKSTE HANDELAAR'
Reviews, Recensies..... het is belangrijk.

 

Lucky Cadeaubonnen

Via de Lucky Cadeaubonne kan u ook nieuwe klante over de vloer krijgen. Met een kleine bijdrage van €3 of €4 of €5 hebt u al een extra klant en een extra verkoop. Het is een unieke cadeaubon die iedereen tevreden stelt. Kan dat? EJa dat kan. Met de Lucky Cadeaubon.
 

Een handelsgids van uw gemeente?

Ja, elke gemeente heeft zijn eigen Handelsgids. Hier kunnen KMO’s gratis op verschijnen of adverteren. www.handelsgids.be/zaak-aanmelden 

Handelsgids laat uw omzet stijgen met minder kosten.
Vragen? Twijfels? Vraag om een vrijblijvend bezoek van onze plaatselijke regioverantwoordelijke marketing@handelsgids.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Geweldige website met allerhande... 10 Review door: Steve
een prachtig en doeltreffend ein... 10 Review door: Antoon
test... 5,8 Review door: Geert
Gewoon top... 9,5 Review door: Wim
Zeer tevreden... 10 Review door: Katrien
zeer vriendelijk, uitstekende kw... 8,8 Review door: Paul
Ik hoop ik win... 7,1 Review door: Nadia