Info

Van Roey Hans Tuinaanleg is dé expert die je zoekt voor al jouw tuinwerk, klein of groot, in Bilzen en omstreken

Je kan bij Van Roey Hans bvba Tuinaanleg terecht voor vrijwel alle soorten tuinwerk. De firma biedt een brede waaier aan uiteenlopende diensten aan. Hieronder vallen onder meer het aanleggen van een nieuwe tuin, het verzorgen van uw hagen en gazon en het plaatsen van jouw zonneterras of uw omheining. Alles wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt en dit steeds aan de beste prijs/kwaliteit verhouding!

 

Tuinontwerp

Met een goed tuinontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin waar je jarenlang plezier aan zal beleven. Bij het ontwerpen van je tuin proberen ze bij Van Roey Hans Tuinaanleg onder meer rekening te houden met de vorm en stijl van je huis, de woonomgeving, je beschikbare vrije tijd, schaduw en bezonning, je budget, etc. Ze maken altijd een gedetaillerd ontwerp op papier en bestaande paden, struiken of bomen die behouden moeten blijven, worden mee opgenomen indien je dat wenst. Om tot een goed doordacht tuinontwerp te komen, wordt er eerst een afspraak gemaak om bij jouw thuis langs te komen. 
 

Tuinaanleg

Van Roey Hans Tuinaanleg kan je tuin aanleggen rekening houden met al jouw wensen en noden. Zij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste planten, verhardingen,... en dit allemaal aangepast aan de specifieke locatie en grondeigenschappen. Vervolgens voeren ze de nodige werken uit met hun aangepast gereedschap. 
 

Tuinomheining

Of het nu gaat om een houten hekwerk, een klimopafsluiting, een metalen omrastering,... Van Roey Hans Tuinaanleg staat altijd klaar met professioneel advies en het nodige materiaal. Een meiboomhaag bv. is een natuurvriendelijke en landschapseigen afsluiting voor jouw tuin of weide. 
 

Tegels & klinkers 

Van Roey Hans Tuinaanleg is specialist in tegels en klinkers in Bilzen en omstreken. Ook met het aanleggen van terrassen het ze veel ervaring. Blauwe steen, kasseien, klinkers of hardhout kennen geen geheimen meer voor Hans en zijn team.

 

Bomen & Planten

Het is best om je niet zelf te wagen aan het vellen of snoeien van te hoge bomen, je brengt er namelijk jezelf en anderen mee in groot gevaar. Het team van Van Roey Hans Tuinaanleg is opgeleid en gespecialiseerd in het vellen van hoge bomen. Zij hebben steeds de juiste techniek en beschikken over het correcte materiaal. 
 

Grondwerken

Van Roey Hans Tuinaanleg kan al jouw grondwerk uitvoeren, zij hebben een minigraver en bulldozer van 2,5 ton. Het voordeel van zo een minigraver is dat zij door een poortje van 1m kunnen dankzij de intrekbare rups. Je kan Hans en zijn team contacteren voor het uitgraven van vijvers en zwembaden, het verplanten van bomen en struiken en voor de aanvoer van goede kwaliteit zwarte grond. Daarnaast kunnen ze ook afgraven van grond en afvoer, grondverzet met de bulldozer en afvoer van struiken en takken met een speciale klem op de bulldozer. Voor het uitbreken van terrassen en inritten en voor het afvoer van puin draaien ze hun hand niet om. 
 

Houtconstructies

Van Roey Hans Tuinaanleg maakt jouw gevraagde houtconstructies op maat zoals tuinhuizen, carport, speeltuigen, omheiningen, banken, tuinkasten en terrassen. 
 

Tuinonderhoud

Een tuin die groeit en bloeit moet onderhouden worden, ook daarvoor kan je Van Roey Hans Tuinaanleg inschakelen. Zij kunnen je tuin een goede voorjaarsbeurt, vakantieonderhoud of najaarsbeurt geven. Ook heb je de mogelijkheid om met een onderhoudscontract te werken. Dit betekent dat zij dan iedere maand bij je langskomen om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Contacteer hen gerust voor een gepersonaliseerde offerte.

Verdeler Redsun betonproducten

Verkoop van alle kwaliteit tuín producten:

klinkers ( maatvast met coatinglaag of budget) 
tegels
boordstenen
L-elementen
muurblokken
trapblokken
eurogravel 
kunstgras

 

Reviews door klanten van Van Roey Hans bv - Tuinaanleg

10 Ivo op 2023-12-03 om 10:51:54
Doe zo verder 👍
10 Martin op 2023-12-03 om 10:20:50
Heel professionele tuinaanleg firma. Geeft zeer goed advies en de uitvoering wordt tot in de puntjes verzorgd. Top bedrijf
10 Vanroy op 2023-12-02 om 17:22:32
Fijne feestdagen 🥂 en bedankt voor je inzet voor dit mooie goede doel !!!! Sabine en familie
9,8 Elke op 2023-11-19 om 12:46:40
Dankjewel voor onze prachtige tuinaanleg! Steeds met een grote glimlach en met oog voor detail! Dankjewel ook voor het meedenken en de vele adviezen! We zijn super tevreden van het eindresultaat! Elke en Stijn
10 Rudi op 2023-11-12 om 18:17:32
Heb een bestelling gedaan van gevelplinten. Perfecte service, prijs en kwaliteit. Zeer goede uitleg gekregen in verband met de plaatsing ervan. Afspraak volledig nagekomen.
9,7 Anja op 2023-10-09 om 20:50:58
Zeer professioneel advies, heeft een ruim aanbod in verband met materialen. Houdt rekening met ieders budget. Levert proper werk en laat na iedere werkdag de werf netjes achter. Je komt ook niet voor verrassingen te staan omwille van transparantie prijsofferte. Kortom: de exprert voor al jouw tuinwerken, klein of groot.
9,8 Christophe op 2023-10-09 om 20:38:40
Duidelijke communicatie, steeds bereikbaar om eventuele aanpassingen van het plan te bespreken. Altijd op tijd en supervriendelijke werkmensen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Webshop van Van Roey Hans bv - Tuinaanleg

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Roey Hans bv - Tuinaanleg een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond