Info

Van Roey Hans Tuinaanleg is dé expert die je zoekt voor al jouw tuinwerk, klein of groot, in Bilzen en omstreken

Je kan bij Van Roey Hans bvba Tuinaanleg terecht voor vrijwel alle soorten tuinwerk. De firma biedt een brede waaier aan uiteenlopende diensten aan. Hieronder vallen onder meer het aanleggen van een nieuwe tuin, het verzorgen van uw hagen en gazon en het plaatsen van jouw zonneterras of uw omheining. Alles wordt steeds tot in de puntjes afgewerkt en dit steeds aan de beste prijs/kwaliteit verhouding!

 

Tuinontwerp

Met een goed tuinontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin waar je jarenlang plezier aan zal beleven. Bij het ontwerpen van je tuin proberen ze bij Van Roey Hans Tuinaanleg onder meer rekening te houden met de vorm en stijl van je huis, de woonomgeving, je beschikbare vrije tijd, schaduw en bezonning, je budget, etc. Ze maken altijd een gedetaillerd ontwerp op papier en bestaande paden, struiken of bomen die behouden moeten blijven, worden mee opgenomen indien je dat wenst. Om tot een goed doordacht tuinontwerp te komen, wordt er eerst een afspraak gemaak om bij jouw thuis langs te komen. 
 

Tuinaanleg

Van Roey Hans Tuinaanleg kan je tuin aanleggen rekening houden met al jouw wensen en noden. Zij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste planten, verhardingen,... en dit allemaal aangepast aan de specifieke locatie en grondeigenschappen. Vervolgens voeren ze de nodige werken uit met hun aangepast gereedschap. 
 

Tuinomheining

Of het nu gaat om een houten hekwerk, een klimopafsluiting, een metalen omrastering,... Van Roey Hans Tuinaanleg staat altijd klaar met professioneel advies en het nodige materiaal. Een meiboomhaag bv. is een natuurvriendelijke en landschapseigen afsluiting voor jouw tuin of weide. 
 

Tegels & klinkers 

Van Roey Hans Tuinaanleg is specialist in tegels en klinkers in Bilzen en omstreken. Ook met het aanleggen van terrassen het ze veel ervaring. Blauwe steen, kasseien, klinkers of hardhout kennen geen geheimen meer voor Hans en zijn team.

 

Bomen & Planten

Het is best om je niet zelf te wagen aan het vellen of snoeien van te hoge bomen, je brengt er namelijk jezelf en anderen mee in groot gevaar. Het team van Van Roey Hans Tuinaanleg is opgeleid en gespecialiseerd in het vellen van hoge bomen. Zij hebben steeds de juiste techniek en beschikken over het correcte materiaal. 
 

Grondwerken

Van Roey Hans Tuinaanleg kan al jouw grondwerk uitvoeren, zij hebben een minigraver en bulldozer van 2,5 ton. Het voordeel van zo een minigraver is dat zij door een poortje van 1m kunnen dankzij de intrekbare rups. Je kan Hans en zijn team contacteren voor het uitgraven van vijvers en zwembaden, het verplanten van bomen en struiken en voor de aanvoer van goede kwaliteit zwarte grond. Daarnaast kunnen ze ook afgraven van grond en afvoer, grondverzet met de bulldozer en afvoer van struiken en takken met een speciale klem op de bulldozer. Voor het uitbreken van terrassen en inritten en voor het afvoer van puin draaien ze hun hand niet om. 
 

Houtconstructies

Van Roey Hans Tuinaanleg maakt jouw gevraagde houtconstructies op maat zoals tuinhuizen, carport, speeltuigen, omheiningen, banken, tuinkasten en terrassen. 
 

Tuinonderhoud

Een tuin die groeit en bloeit moet onderhouden worden, ook daarvoor kan je Van Roey Hans Tuinaanleg inschakelen. Zij kunnen je tuin een goede voorjaarsbeurt, vakantieonderhoud of najaarsbeurt geven. Ook heb je de mogelijkheid om met een onderhoudscontract te werken. Dit betekent dat zij dan iedere maand bij je langskomen om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Contacteer hen gerust voor een gepersonaliseerde offerte.

Verdeler Redsun betonproducten

Verkoop van alle kwaliteit tuín producten:

klinkers ( maatvast met coatinglaag of budget) 
tegels
boordstenen
L-elementen
muurblokken
trapblokken
eurogravel 
kunstgras

 

Reviews door klanten van Van Roey Hans bv - Tuinaanleg

5 Hans op 2024-06-13 om 15:31:24
Oorspronkelijke planning voor de werken in september. Kon vervroegd worden, waardoor we de hele zomer al kunnen genieten van ons nieuw gras. Alles perfect volgens de afspraak afgewerkt.
4.9 Kris op 2024-04-30 om 15:17:45
Hans nam zijn tijd om ons te helpen. Erg goede uitleg gekregen over de plaatsing van natuurstenen en heel behulpzaam met het helpen inladen van de stenen. Absoluut een aanrader!
4.5 Marc op 2024-04-19 om 14:54:52
Hans is altijd bereid om goede raad te geven indien je een probleem hebt met het onderhoud van je tuin of verharding. We waren zeer tevreden over de werken die hij bij ons uitvoerde in 2023 en 2024.
5 Reb op 2024-04-11 om 22:32:30
Top service van Hans en team. Hij denkt samen met je mee voor de meest geschikte en meest economische oplossing en brengt dit tot een goed einde 👌🏻 Dankjewel!
5 Timmy op 2024-03-22 om 19:51:45
Vriendelijke en behulpzame handelaar. Het regende hard en toch dee hij er alles aan om in de regen mij te helpen en de goederen in te laten. Zelfs met de nodige aandacht van het water die op de goederen lagen om deze niet in de wagen te hebben. Goede prijs kwaliteit voor zijn goederen.
4.8 Marc op 2024-02-24 om 13:10:19
Correcte, snelle , vriendelijke en behulpzame afhandeling van bestelling.Bestelling geregeld via messager, onmiddellijk antwoord gekregen en overeenkomst. Alle afspraken nagekomen en afgehandeld. Zo moet het zijn ! Top! Mvg Marc Top
5 Jan op 2024-01-27 om 18:35:18
Hans stelt kwaliteit boven alles alles heel duidelijk uitgelegd rnTop doe zo verder

Ligging en routebeschrijving