Syndicus Vastgoedbeheer in goede handen

Openingsuren

Maandag 31/01 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 01/02 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 02/02 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 03/02 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Vastgoedbeheer In Goede Handen Hasselt

Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' is nog niet zo lang geleden gestart. Frans Paquay startte zijn onderneming op 1 oktober 2015 als syndicus van flatgebouwen. In zijn korte levensduur heeft de firma echter al heel wat naam gemaakt in de vastgoedwereld, waar ze wordt erkend als betrouwbaar en klantvriendelijk vastgoedbureau.
 

De opkomst van een syndicus en rentmeester

Als syndicus en rentmeester is Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' gevestigd te Hasselt, in de provincie Limburg.
Hun actieterrein strekt zich van Hasselt uit over heel Limburg. Frans volgde aan Syntra Limburg, zetel Hasselt en Genk, de opleiding vastgoedmakelaar en vastgoedexpert, met de nadruk op de expertise als syndicus en rentmeester. Als syndius van flatgebouwen is Frans reeds enkele jaren actief. Hij is begonnen als syndicus van het gebouw te Hasselt waar hij zelf woont. Vandaag heeft Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' als syndicus reeds verschillende gebouwen in Hasselt en in de rest van Limburg in zijn beheer.
 

Samenwerking met lokale diensten

Eveneens staat Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' als rentmeester in voor een goed beheer van uw eigendommen, waar dan ook in Groot-Hasselt en verder in heel Limburg. We hebben dus reeds een goede ervaring als syndicus en als rentmeester. Als syndicus en als rentmeester werken we samen met een aantal uitstekende Limburgse vakmannen en klusjesdiensten. Deze zijn overal in de provincie Limburg actief.
 

Altijd beschikbaar voor u

Zowel als syndicus en als rentmeester is Vastgoedbeheer 'In Goede Handen' altijd te bereiken in heel de provincie Limburg. Voor alle interventies, ook tijdens het weekend, kan u op ons rekenen. Vanuit Hasselt kunnen wij vlot alle delen van Limburg bereiken en een goede dienstverlening aanbieden. Zoekt u een syndicus en/of rentmeester in de regio Limburg? Dan zit u goed bij Vastgoedbeheer “In Goede Handen” gelegen te Hasselt in het midden van Limburg. Aarzel niet ! Leg Uw vastgoed in “goede handen” !
 

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op met Syndicus Hasselt voor een vrijblijvende offerte en alle bijkomende info.
Graag komt Frans eens langs, overal in Limburg, om zich persoonlijk eens voor te stellen, als syndicus en als rentmeester.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/