Prima Pressing bv

Openingsuren

Maandag 03/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 04/10 08:00 - 18:00
Woensdag 05/10 08:00 - 18:00
Donderdag 06/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 30/09 08:00 - 18:00
Zaterdag 01/10 09:00 - 12:30
Zondag 02/10 Gesloten

Foto’s

Info

Prima Pressing in Hasselt biedt u een professionele was- en strijkservice.

Prima Pressing is de ideale plaats om uw was op een professionele manier te laten wassen en strijken. Onder leiding van Dirk wordt er de grootste zorg gedragen voor uw textiel. 

 

Strijkdienst

U brengt uw kleding, lakens, kinderkleding, hemden, keukenhanddoeken, zakdoeken, T-shirts enzoverder gewassen binnen en enkele dagen later krijgt u ze gestreken terug. Zo eenvoudig bent u geholpen. Het strijken van kleding gebeurt tegen een zeer lage prijs, indien u beschikt over dienstenscheques.
 

Dekens en dekbedden

Dekens, dekbedden of donsdekens hebben regelmatig een wasbeurt nodig om het zweet en het vuil te verwijderen. Donsdekens vragen na 7 tot 9 jaar een speciale behandeling om hun isolatie effect te behouden. Bij Prima Pressing krijgt de dons een speciale desinfecterende behandeling en wordt daarna terug in de hoes van het donsdeken geblazen. Dit is dan ook het moment om dons bij te vullen. Op die manier krijgt u weer een heel dik en warm donsdeken.
 

Overgordijnen

Prima Pressing is gespecialiseerd in het krimpvrij reinigen van gordijnen en overgordijnen. Indien uw overgordijnen gekrompen zijn bij het reinigen, rekken zij deze weer uit.
 

Droogkuis

Bij Prima Pressing kan u terecht voor het wassen en droogkuisen van uw kledingstukken. Uit ervaring weten zij hoe ze de kwaliteit van uw kledij optimaal kunnen behouden. Prima Pressing in Hasselt is open van maandag tot zaterdag. Bezoek de website voor aangepaste openingsuren en contactgegevens: www.primapressing.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Prima Pressing bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond