Openingsuren

Maandag 02/10 Gesloten
Dinsdag 03/10 Gesloten
Woensdag 04/10 Gesloten
Donderdag 05/10 10:00 - ...
Vrijdag 06/10 10:00 - ...
Zaterdag 07/10 10:00 - ...
Zondag 01/10 10:00 - ...

Info

Bij De Wikkelaar kan je smaakvol genieten met heel de familie

Wanneer je op zoek bent naar een gezellig bistrorestaurant in Diksmuide, dan is De Wikkelaar de zaak die je zoekt. Naast lunchen en dineren kan je er ook in de voormiddag terecht voor een heerlijk potje echte koffie die gemaakt wordt op grootmoeders wijze. 
 

Feest, rouwmaaltijd 

Elke namiddag vanaf 14u30 kan je in de tearoom van De Wikkelaar de heerlijkste pannenkoeken, ijsjes en huisgebakken wafels bestellen. Zij hebben werkelijk alles in huis voor een geslaagd feest, een inspirerende vergadering, een familiefeest of een rouwmaaltijd tot in de puntjes te verzorgen. 
 

Bistro, restaurant

In De Wikkelaar runt Elyne al jaren samen de zaak met haar moeder. Recent heeft zij de zaak volledig overgenomen. In dit bistrorestaurant kan je kiezen uit gerechten van de menukaart, of je kan ook kiezen voor één van de suggesties. De uitgebreide menukaart gaat van versnaperingen, snacks en kindergerechten tot voorgerechten, visgerechten, vleesgerechten en veggie. Ook de desserts zijn de moeite waard om te proberen. 
 

Culinair genieten

In de lente en de zomer kun je bij De Wikkelaar genieten van de lekkere gerechten op het grote zonneterras. Daar is een ruimte voorzien voor een 60-tal personen. In de grote tuin is er een springkasteel voorzien waar kinderen zich kunnen uitleven en voetballen. De Wikkelaar heeft een privéparking waar je de auto kunt parkeren. 
 

Foodautomaat

De foodautomaat van De Wikkelaar is steeds voorzien van verschillende vis- en vleesgerechten, spaghetti, garnaal- en kaaskroketten. Elk gerecht wordt dagelijks vers aangevuld. Komt het water al in je mond en wil je graag reserveren, dan kan dat makkelijk online. Via de volgende link kan je makkelijk je plaatsje bemachtigen. Je kan er ook cadeaubonnen kopen om iemand speciaal te laten kennismaken in het supergezellige bistrorestaurant van De Wikkelaar. https://www.dewikkelaar.be/online-reserveren/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Wikkelaar een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond