Dommecent bv

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraak
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Welkom bij Dommecent, hét bedrijf bij uitstek voor dakwerken enz.

De firma Dommecent is in de regio Diksmuide de specialist op vlak van koper- en zinkwerken en dakwerken. Je kan er terecht voor alle maatwerk van goten, dakbedekking en gevelbekleding. Zij werken uitsluitend met kwalitatieve en hoogstaande materialen. 
 

Dakwerken

Is jouw dak aan vernieuwing toe of moet er dringen een herstelling gebeuren? Is het nodig dat de dakpannen of dakleien moeten vervangen worden en dit liever vandaag dan morgen? Niet alleen voor een herstelling maar voor een volledige renovatie of nieuwbouw kan je rekenen op Dommecent. 
 

Gevelbekleding

Dommecent werkt enkel met duurzame houtsoorten om je gevel te bekleden. Kleur en prijs zijn uiteraard zeer belangrijk maar het blijft toch de duurzaamheid die de doorslag geeft bij gevelbekleding, deze moet voldoende hoog zijn. Het kan ook met minder duurzame houtsoorten als die vooraf worden verduurzaamd.
 

Koper- en zinkwerken

Na de constructie en de bedekking van het dak, zorgen ze bij Dommecent ook voor de professionele afwerking van platte of hellende daken. Zij installeren dakgoten in koper of zink. Zij garanderen jou een kwalitatieve service en dit voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. 
 

Platte daken

Bij Dommecent verzorgen ze de professionele plaatsing of herstelling van jouw plat dak in een kwalitatieve afwerking. Wanneer jij kiest voor een plat dak, dan kies je voor ruimte. Met een plat dak kan de volledige bebouwde ruimte alsook het dakoppervlak optimaal benut worden. Voor de plaatsing van platte daken werken zij enkel met hoogstaande grondstoffen (EPDM). Een plat dak dat door de firma Dommecent geplaatst is, dat gaat jarenlang mee.
 

Schrijnwerken en skeletbouw

Dommecent plaatst geheel nieuwe dakconstructies of zij kunnen de oude dakconstructie herstellen tot een stevige basis. Geen klus is te groot voor zaakvoerder Kris en zijn team. Ook voor de skeletbouw heb je bij Dommecent het juiste team te pakken. Een houtskelet is niet alleen duurzaam voor het milieu, jouw woning gaat ook heel je leven probleemloos mee. 
 

Isolatie

Het is voor Dommecent eender, of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouw. Het loont altijd de moeite om je dak te isoleren. Een goed geïsoleerde woning heeft immers een positief effect op jouw energiefactuur. Samen met jou bepalen zij de meest geschikte isolatie voor jouw dak. Wil je op voorhand graag een paar realisaties zien van Dommecent, dat kan zeker en wel via deze link: https://dommecent.be/web. Daar worden hun diensten ook nog eens netjes opgesomd met bijhorende foto's. Zo krijg je een breder beeld en wordt het des te duidelijker dat Dommecent het bedrijf is om jouw dak-, schrijn-, en zinkwerken te laten uitvoeren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief