Openingsuren

Maandag 23/05 06:00 - 14:00
Dinsdag 24/05 06:00 - 14:00
Woensdag 18/05 06:00 - 14:00
Donderdag 19/05 06:00 - 14:00
Vrijdag 20/05 06:00 - 14:00
Zaterdag 21/05 06:00 - 14:00
Zondag 22/05 GeslotenGesloten

Info

Van harte welkom bij Broodjeszaak Gustoso

Ruim assortiment

Bij Broodjeszaak Gustoso in Woumen (Diksmuide) kunnen jullie in een aangename vriendelijke sfeer terecht voor een ontbijt, lunch, soep en dessert. Zij bieden een ruim assortiment aan belegde broodjes, panini's, burgers, worstenbroodjes, slaatjes, verse dagsoep (herfst/winter), pastasalades (lente/zomer), ontbijtkoeken, koffie, thee, warme chocolademelk, desserts en gekoelde dranken. 
 

Take-Away of kom langs

Hoofdzakelijk werken Jo & Joke van Broodjeszaak Gustoso via take away service maar in niet coronatijden bieden zij ook plaats aan 18 personen. Dan verzorgen zij met plezier de ontbijtjes ter plaatse (gelieve wel op voorhand te reserveren). 
 

Ontbijtmanden: ook aan huis geleverd

Tevens verzorgen zij ook overheerlijke ontbijtmanden die als het ware een echte aanrader zijn aangezien het hun grootste troef is en receptiebroodjes. Bij de ontbijtmanden is er keuze tussen standaard of deluxe ontbijt of een kids ontbijt. Ook bij de receptiebroodjes werken we met een standaard en een deluxe formule. Een mix van beide is ook altijd mogelijk. Met andere woorden is er voor elk wat wils bij Broodjeszaak Gustoso. Zij leveren deze manden gratis binnen een straal van 10 km. Daarbuiten wordt er een kleinde vergoeding aangerekend. 
 

Streekgebonden producten

Broodjeszaak Gustoso streeft ernaar om zo veel mogelijk met verse en streekgebonden producten en lokale handelaars te werken. Ze verkopen o.a. mok_Up koffie uit Zarren, verse geitenkaas uit Reninge, groenten en fruit halen ze zoveel mogelijk bij de plaatselijke boer en voor hun ontbijtmanden werken ze met chocolademelk en yoghurt van de zuivelboerderij De Rhille uit Woumen. 
 

Een pure en lekkere keuken

Jo & Joke willen een pure en lekkere keuken aanbieden en bereiden daarom zoveel mogelijk zelf. Hun soepen, slaatjes, pastasalades, kip curry, vleessalade, tonijnsalade en garnaalsalade worden allemaal in Broodjeszaak Gustoso bereid. Zij geven de mensen de vrije keuze om bij de ontbijtmanden vers fruitsap te bestellen. Ze bakken de stokbroden op verschillende tijdstippen af zodat je op elk moment van de dag een kraakvers broodje kan kopen. Zij zijn gesloten op feestdagen maar dan ben je nog steeds in de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Neem ook zeker eens een kijkje op hun persoonlijke website: http://site.gustosowoumen.be/ . 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Sector Award 20-21

Wij zijn zwaar in de watten gelegd door onze geliefde klanten. Dankzij jullie zijn wij niet alleen Laureaat geworden voor Vriendelijkste Handelaar met mooie punten (9,41), wij zijn ook de Vriendelijkste Broodjeszaak van Vlaanderen! Bedankt iedereen!!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Gustoso een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Prettige feestdagen!... 10 Review door: Kristof
Lekkere broodjes, jullie doen he... 9,8 Review door: Christine
Doe zo verder !rn... 9,9 Review door: Hilde
Jullie doen het super... 9,7 Review door: Silvie
Lekkere broodjes, vriendelijke b... 10 Review door: Veerle
Lekkere broodjes! Top... 10 Review door: Mathias