Kapsalon K

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 27/09 Na afspraak
Zaterdag 28/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Gesloten

Foto’s

Info

Kapsalon K Diksmuide

Kapsalon K te Diksmuide-Esen is gespecialiseerd op vlak van gevoelige hoofdhuiden.
Er wordt altijd met natuurlijke en anti-allergische producten gewerkt, ook bij anti-allergische kleuringen.
 

Kapsalon K

Iedereen heeft graag een verzorgd voorkomen en bij velen begint dit met een mooi kapsel!. Om de zoveel tijd moet je eens langsgaan bij de kapper op jezelf eens een nieuwe en moderne snit te laten aanmeten. Of je nu kiest voor een korte coupe, een krulbehandeling, nieuwe haarkleur of gestyled haar met mêches en highlights... bij Kapsalon K weten ze hoe ze jou hét gepaste kapsel kunnen aanmeten dat het beste bij jou past.
 

Knippen, stijlen en kleuren

Bij Kapsalon K te Esen-Diksmuide kan je terecht voor allerlei soorten behandelingen, dus voor elk wat wils. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn er welkom om in de kappersstoel plaats te nemen en zich te laten voorzien van een nieuwe en originele look.
Wil je een vriend(in), geliefde of kennis eens verwennen met een professionele en natuurlijke haarverzorging, dan kan je hier ook een cadeaubon aankopen.
 

Natuurlijke producten

Het is een publiek geheim, maar bij de kapster vind je de beste haarproducten om uw haar te verzorgen en onderhouden. Als je belang hecht aan een degelijke haarverzorging die ervoor zorgt dat uw haar er dag na dag stralend uitziet, is Kapsalon K de place-to-be om deze producten aan te kopen of te laten toepassen. Hier wordt extra veel aandacht besteed aan de natuurlijkheid van de haarproducten. Vandaar ook de keuze voor het Australische product “Muk” en het merk Previa.

Ligging en routebeschrijving