Lettenburg

Openingsuren

Maandag 19/08 11:30 - 22:00
Dinsdag 20/08 11:30 - 22:00
Woensdag 21/08 11:30 - 22:00
Donderdag 22/08 Gesloten
Vrijdag 23/08 11:30 - 22:00
Zaterdag 17/08 11:30 - 22:00
Zondag 18/08 11:30 - 22:00

Foto’s

Info

Restaurant & Grill Lettenburg Diksmuide

Zaakvoerder Jurgen Carron, gediplomeerd slager-traiteur aan de gekende Slagers-traiteursschool van Diksmuide, is gepassioneerd door het betere rundvlees. Hij ontwikkelde een eigen ambachtelijke methode om de smaak van het ‘natuurlijk gerijpt vlees’ ten volle tot zijn recht te laten komen. Op die manier wil hij die passie voor kwaliteitsrundvlees delen met zijn klanten. Daar hoort vaak ook een persoonlijk woordje uitleg bij, "weten wat je eet" is belangrijk voor Jurgen.
 

Restaurant/Grill Lettenburg: genieten van "gerijpt" rundvlees

Restaurant/Grill Lettenburg heeft naast zijn entrecotekaart (+/-10 internationale rassen) ook
een heel uitgebreide menu- en tearoomkaart met voor elk wat wils.
 

Hun extra troeven:

- keuken doorlopend open;

- aangenaam kader;

- heel groot zonneterras;

- vriendelijke bediening;

- gratis speeltuin voor de kinderen;

- gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen;

- gratis WiFi;

- grote parking;

- wij accepteren MisterCash/MasterCard/Visa;

- toegankelijk voor gehandicapten en rolstoelgebruikers.
 

Wat zeggen de klanten zelf?

Restaurant Lettenburg kreeg het "Certificaat van uitmuntendheid" van TripAdvisor, scoort 4,8/5 sterren met recensies op Facebook,

werd door Westtoer (Prov West-Vlaanderen) en Horeca West-Vlaanderen al verschillende keren geselecteerd als ambassadeur voor de campagne "Het Lekkere Westen", werd genomineerd als eindfinalist voor de "Belgium Horeca Awards 2015", werd door de Krant van West-Vlaanderen weerhouden als één van de 10 beste vleesrestaurants voor "De vleesroute van West-Vlaanderen"en behaalde in 2018 het begeerde "Q-label"

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Nieuwe suggesties Lettenburg

Onze vernieuwde suggesties zijn er!
Er is op vel gebakken zeebaarsfilet met een mojito sausje (superlekker) en een drie weken gerijpte entrecote van het Gallowayrund.Robuust,kortbenig zwart runderras uit Schotland.Heerlijk,sappig en een ongekende malsheid

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief