Lettenburg

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 11:30 - 22:00
Dinsdag 28/05 11:30 - 22:00
Woensdag 29/05 11:30 - 22:00
Donderdag 30/05 Gesloten
Vrijdag 24/05 11:30 - 22:00
Zaterdag 25/05 11:30 - 22:00
Zondag 26/05 11:30 - 22:00

Foto’s

Info

Restaurant/Grill Lettenburg: genieten van "gerijpt" rundvlees
Restaurant/Grill Lettenburg heeft naast zijn entrecotekaart (+/-10 internationale rassen) ook

een heel uitgebreide menu- en tearoomkaart met voor elk wat wils.
 

Zaakvoerder Jurgen Carron, gediplomeerd slager-traiteur aan de gekende Slagers-traiteursschool van Diksmuide, is gepassioneerd door het betere rundvlees. Hij ontwikkelde een eigen ambachtelijke methode om de smaak van het ‘natuurlijk gerijpt vlees’ ten volle tot zijn recht te laten komen. Op die manier wil hij die passie voor kwaliteitsrundvlees delen met zijn klanten. Daar hoort vaak ook een persoonlijk woordje uitleg bij, "weten wat je eet" is belangrijk voor Jurgen.

 

Hun extra troeven:

- keuken doorlopend open;

- aangenaam kader;

- heel groot zonneterras;

- vriendelijke bediening;

- gratis speeltuin voor de kinderen;

- gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen;

- gratis WiFi;

- grote parking;

- wij accepteren MisterCash/MasterCard/Visa;

- toegankelijk voor gehandicapten en rolstoelgebruikers.
 

Wat zeggen de klanten zelf?

Restaurant Lettenburg kreeg het "Certificaat van uitmuntendheid" van TripAdvisor, scoort 4,8/5 sterren met recensies op Facebook,

werd door Westtoer (Prov West-Vlaanderen) en Horeca West-Vlaanderen al verschillende keren geselecteerd als ambassadeur voor de campagne "Het Lekkere Westen", werd genomineerd als eindfinalist voor de "Belgium Horeca Awards 2015", werd door de Krant van West-Vlaanderen weerhouden als één van de 10 beste vleesrestaurants voor "De vleesroute van West-Vlaanderen"en behaalde in 2018 het begeerde "Q-label"

 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Weet (en bekijk) wat je eet!

Onze nieuwe rijpingskast is er!
Onder ons motto "weet wat je eet" krijgen onze klanten nu ook,naast beschrijving,tekst en uitleg over onze verschillende gerijpte vleesrassen,een extra visuele ondersteuning van deze rassen vanuit onze nieuwe rijpingskast!

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief