Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 11/03 GeslotenGesloten
Vrijdag 12/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Kapsalon Pro Style in Diksmuide is al tientallen jaren gespecialiseerd in het creëren van de mooiste kapsels. De ervaren kappers verzekeren u dat u het kapsalon buitengaat met een eigentijdse en stijlvolle coupe. Dames kunnen hier terecht voor een haarkleuring, voor het gezond maken van de haren door slechts de puntjes te knippen, of voor een geheel nieuw en gedurfd kapsel. Maar ook heren zijn welkom bij Pro Style om opnieuw van een mooi afgewerkt kapsel te kunnen genieten. Ga ook gerust langs deze kapper te Diksmuide met uw kinderen. Zij zullen zich beslist op hun gemak voelen in de kappersstoel en een trendy kapsel als resultaat krijgen.
 

Kapsalon voor dames, heren en kinderen

In het kapsalon te Diksmuide kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een kapsel op maat. Naast een professionele verzorging van uw snit, kleuring en afwerking van uw kapsel, mag u rekenen op een prima ontvangst in het kapsalon met een drankje.

Via het volgen van cursussen blijft deze kapper op de hoogte van de laatste trends. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een moderne look buiten komt na uw kappersbezoek.

Pro Style in Diksmuide werkt enkel met Paul Mitchell producten. Dit zijn betaalbare en professionele luxeproducten die niet op dieren getest zijn.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief