Medische pedicure Scharlaeken Nadja

Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Scharlaeken Nadja: jouw medische pedicure aan huis

Met haar Master diploma als verpleegkundige en werkende op de spoedafdeling, is Scharlaeken Nadja de juiste persoon die je zoekt als je een medische pedicure nodig hebt. Ze behandeld iedere klant met de grootste zorg. Heb je last van eelt, ingegroeide teennagels, likdoorns,... of heb je gewoon zin om je voeten eens lekker te laten verwennen met een scrub of kleimasker,.. maak dan snel je afspraak bij Scharlaeken Nadja. Bij haar zijn je voeten in goede handen. Ook voor mensen met Diabetes en schimmelnagels. 
 

Gellak

Sinds kort kan je bij Nadja ook een afspraak vastleggen voor gellak nagels, zowel op je voeten als op je handen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kleurtjes en motieven om je nagels een extra touch te geven. Je hoeft zelfs je huis niet te verlaten om een afspraak te hebben met Nadja Scharlaeken. Ze komt gewoon naar jou toe. 
 

Tijd om je te laten verwennen

Of je nu probleemvoeten hebt of je hebt gewoon zin in een verwenmoment, je kan altijd terecht bij Scharlaeken Nadja voor een heerlijk momentje voor jezelf. Nadat Nadja je voeten heeft behandeld loop je gegarandeerd opnieuw op wolkjes door het leven. 

Bezoek ook zeker haar facebookpagina voor meer informatie http://www.facebook.com/medischepedicure . Je kan haar ook steeds telefonisch contacteren om een afspraak vast te leggen. 
 

 

 

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief