Openingsuren

Maandag 01/03 Na afspraak00:00 - 18:00
Dinsdag 02/03 Na afspraak00:00 - 18:00
Woensdag 03/03 Na afspraak00:00 - 18:00
Donderdag 25/02 Na afspraak13:00 - 17:00
Vrijdag 26/02 Na afspraak13:00 - 16:30
Zaterdag 27/02 Na afspraak
Zondag 28/02 Na afspraak

Info

't Meulenhof: De n° 1 voor kwaliteitsvolle catering service

't Meulenhof uit Diksmuide staat werkelijk aan de top op gebied van catering en heerlijk eten. Dagelijks werken zij keihard om het beste van het beste te kunnen garanderen. 
 

100% Ambachtelijk 

Niet alleen staan ze bij 't Meulenhof bekend om hun catering maar ook zeker voor hun snoep, wafels en roomijs. Stuk voor voor ambachtelijk voorbereid door meester Yves. Naast het genieten van hun catering kwaliteiten kan je ook zelf komen proeven in hun ijssalon of Tea-room. Al bij de eerste hap zal je wegdromen naar een wereld vol smaak en door de heerlijke geuren die je tegemoet komen waan jij jezelf in het paradijs. 
 

Zonneterras

Van april tot september kan je plaatsnemen op hun zonneterras waar je heerlijk kan genieten van de rust en van het vele lekkers zoals het ambachtelijk roomijs, pannenkoeken met een koffietje of een streekbiertje met boerestutte met Keiemse kaas, Poperingse hoppe of boerepate. Voor de kinderen is er zelfs een prachtig springkasteel voorzien. 
 

Ga op ontdekking

Kom zelf op ontdekkingsreis van smaken en geuren en ga langs in hun zaak te Diksmuide. Wil je graag een feest plannen met de beste catering, maak indruk op je gasten en kies voor de catering van 't Meulenhof. Enkel het allerbeste is goed toch? En voor het allerbeste van kwaliteit en service moet je nu eenmaal bij 't Meulenhof zijn.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Desserts

't Meulenhof, gevestigd te Keiem (Diksmuide), zorgt ervoor dat er steeds overheerlijke en ambachtelijke desserts en zoetigheden zijn op uw feestje of evenement.

Open bijlage

Wekelijkse markt

Iedere dinsdag van april tot september staan we in Oostduinkerke met de Keiemse boterwafeltjes, reuze pannenkoeken en Luikse wafels. Er is ook een reuze keuze van snoep.

Open bijlage

Trefwoorden